Gabriela Dinu Vedete 08.04.2023 17:32

Cornel Păsat: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Cornel Păsat: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Cornel Păsat este liderul trupei Flamingo Boys, stripper şi dansator de profesie, care a devenit cunoscut la noi în ţară după ce s-a iubit vreme de mai mulţi ani cu Oana Roman.

Relaţia pe care mulţi o considerau nepotrivită a ajuns la final după câţiva ani în care s-au iubit intens. Nu a vrut niciodată să discute despre motivele care au dus la separare. Doar Oana Roman. A a fost cea care a oferit, însă, unele detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ei, în 2018:

Cine este Cornel Păsat şi ce scrie în CV-ul lui?

“Motivul despărţirii nu a fost legat de faptul că eu mi-am dorit o familie sau a intervenit între noi Bianca, actuala mea soţie! Nu, Oana ştie foarte bine de ce ne-am separat atunci. În şapte ani de relaţie, cât am avut noi, s-au acumulat multe şi, pur si simplu, la un moment dat, totul se consumase între noi! Nu vreau să mai dezgrop morţii după atâta timp, mi se pare absurd şi fără sens. Însă, atât vreau să spun, odată cu trecerea timpului, oamenii mai uită anumite lucruri şi le interpretează cum vor ei în funcţie, probabil, de datele actuale ale problemelor lor! În fine, când fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atât eu, cât şi Oana nu am vorbit deloc despre asemenea poveşti”, a mărturisit Cornel Păsat.

Numai că Oana Roman nu a vrut să lase lucrurile aşa şi a dezvăluit care ar fi fost adevăratul motiv al despărţirii de Cornel Păsat: infidelitatea dansatorului, asta după ce acesta a decis să fie cu altcineva: “M-a înşelat. I-am prins. Era prietena mea şi stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie şi am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani şi am ţinut-o la mine acasă. Sunt şi azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărţim ca să fie cu ea”, a spus Oana Roman.

În 2011, Cornel Păsat s-a „cuminţit”, liderul celor de la Flamingo Boys s-a căsătorit cu Bianca, o fostă dansatoare, şi au împreună un băieţel pe nume Dryas, care s-a născut în 2018.

Date Biografice Cornel Păsat: înălțime, greutate

Nume complet: Păsat Cornel
Data naşterii: 1970
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Bianca Păsat
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,83 m

Cu Oana Roman acesta a îngropat securea războiului, în urmă cu şase ani, aceştia au fost chemaţi de Tavi Clonda şi gabriela Cristea la o petrecere de familie. Au stat la aceeaşi masă, atât Oana Roman şi Marius Elisei, soţul ei de atunci, cât şi Cornel Păsat şi Bianca.