Ionuț Nițulescu Știri 28.12.2022 20:06

Comanda dată de o femeie la un fast-food a devenit virală pe rețelele de socializare

Comanda dată de o femeie la un fast-food a devenit virală pe rețelele de socializare

Ce a putut să comande o femeie din Canada la un restaurat de tip fast-food. Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare. Katie Poole, din Toronto, s-a trezit după o seară în care consumase cantități mari de băuturi alcoolice, alături de soțul ei. S-a gândit că și-ar putea reveni mai repede din starea de mahmureală și a făcut o comandă la un fast-food. 

Femeia a comandat un hamburgher și a început să elimine ingredientele pe care nu le dorea: fără muștar, fără ceapă, fără murături, iar acum vine surpriza, femeia a optat pentru un hamburgher fără chiflă și fără carne. Aceasta este comanda care a făcut-o vedetă pe femeia din Canada peste noapte. Soțul ei s-a amuzat teribil pe seama femeii.

Postarea a devenit virala pe Instagram

„Am băut câteva pahare de alcool aseară, iar Katie a decis că un hamburgher de la McDonald’s îi va vindeca mahmureala. Ea este genul de persoană care modifică un burger clasic – fără murături, fără ceapă. Așa că asta a comandat ea “fără murături, fără ceapă, fără muștar, fără chiflă, fără chiftea”, a povestit soțul femeii.

Citește și: Care sunt cele mai frumoase orașe din Franța. Nimic din România nu se compară cu ele! FOTO

„Ne-au trimis două pachete de ketchup”, s-a amuzat bărbatul. Chiar și așa, Katie a fost nevoită să achite suma pentru un hamburgher întreg.

Postarea lui Jody a devenit virală pe rețelele de socializare, stârnind amuzamentul oamenilor.