Gabriela Dinu Vedete 21.03.2024 17:07

Claudiu Niculescu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Claudiu Niculescu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Claudiu Niculescu este un fost fotbalist român, în prezent antrenor de fotbal, născut pe 23 iunie 1976 la Slatina, în judeţul Olt. Cea mai importantă parte a carierei de fotbalist a petrecut-o la Dinamo.

Ca antrenor, acesta lucrează la Politehnica Iaşi, echipă din eşalonul secund, începând cu iunie 2022. Are 1,82 şi 85 de kg şi pe vremea când activa ca atacant i se zicea „Clau-gol”.

Ce scrie în CV-ul lui Claudiu Niculescu

Niculescu a început fotbalul la Craiova, apoi s-a transferat la Drobeta Turnu Severin pentru un sezon. S-a întors la Electroputere, unde a evoluat timp de două sezoane, până când s-a transferat la Universitatea Craiova a lui Adrian Mititelu. După trei ani în Bănie, a fost achiziţionat de Dinamo, unde a evoluat în perioada 2001 – 2008, cu o pauză de un sezon, cât a fost împrumutat la Genoa.

Are trei titluri de golgheter al României şi, alături de Dinamo a obţinut toate trofeele din cariera sa de jucător: 3 Cupe ale României, 2 titluri de campion şi o Supercupă. După perioada petrecută în Ştefan cel Mare, Niculescu a mai evoluat la Duisburg, Omonia Nicosia şi U Cluj. La echipa din Ardeal a fost jucător antrenor timp de două etape, când încă nu avea licenţa pro.

Cu cine a fost căsătorit Claudiu Niculescu?

Nu a strâns avere din fotbal, în principal pentru că, aşa cum spun gurile rele, ar fi avut o patimă care îi mânca banii: jocurile de noroc. A fost căsătorit cu Lidia Niculescu, o olteancă ce lucrează în prezent la un azil de bătrâni din Anglia. În 2006 au divorţat, iar femeia a obţinut custodia celor doi copii, Alexia Rebecca şi Denis Alexandru.

În 2007, Niculescu se căsătorea din nou, de data aceasta cu o figură cunoscută în spaţiul monden: Diana Munteanu. După 7 ani, chiar înainte de Crăciun, cei doi anunţau divorţul, deşi au împreună un băieţel. Ambele femei şi-au refăcut viaţa după separarea de el, însă Niculescu nu s-a mai afişat cu nicio prezenţă feminină după despărţirea de Diana Munteanu.

Date Biografice Claudiu Niculescu: înălțime, greutate

Nume complet: Niculescu Claudiu
Data naşterii: 23 iunie 1976
Locul naşterii: Slatina, Olt
Parteneră: divorţat
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 85 kg