Gabriela Dinu Vedete 18.10.2023 08:48

Claudia Iosif: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Claudia Iosif: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Claudia Iosif este iubita lui Dorian Popa şi este cunoscută în online după porecla sa, care este Babs. La fel ca omul alături de care îşi trăieşte zilele, Claudia are şi ea propriul business, din care face bani frumoşi.

Sunt împreună de mai mulţi ani de zile, pe vremea când Dorian Popa era doar cântăreţ, nu şi omul de afaceri din prezent. Au crescut împreună şi au dezvoltat o afacere imobiliară în Domneşti, acolo unde vând case de-a gata mobilate.

Din ce face bani Claudia Iosif?

Pe lângă banii care îi vin din această afacere, Babs este şi proprietara unui brand de haine care realizează haine la comandă, special pentru femei. Mai mult, îmbracă vedete precum Cătălin Botezatu, care ştim cu toţii că este unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă de la noi.

Dorian Popa a fost însă primul său promoter, după care a început să îşi îmbrace prietenele, care i-au promovat hainele în online. Aşa a ajuns ca toată ţara să ştie despre piesele vestimentare realizate de Babs, care vinde un trening din două piese la preţul de 800 de lei.

Casa în care locuiesc Dorian Popa şi Claudia Iosif este localizată în Domneşti, judeţul Ilfov şi i-a costat peste 300.000 de euro. Cu siguranţă aţi văzut imagini în online cu luxul care domneşte în casa lor, ori cu palmierii cu care este decorată piscina lor spectaculoasă.

Cât a costat casa în care stă cu Dorian Popa?

„Vă spun sincer că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro, planul meu era undeva între 170.000-180.000 de euro, toată casa cu tot cu piscină, vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum”, dezvăluia iubitul lui Babs, Dorian Popa.

Câte operaţii estetice are Claudia Iosif Babs?

Arată într-un mare fel, însă nu este neatinsă de bisturiu. La vârsta de 23 de ani şi-a pus implanturi mamare, apoi a continuat cu implant de sprâncene, liposucţie şi rinoplastie, plus mărirea buzelor cu acid hialuronic. Are 36 de ani, dar asta nu se vede, având în vedere că se îngrijeşte de imaginea sa în permanenţă.