Gabriela Dinu Vedete 04.12.2023 16:11

Claudia Ghitulescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Claudia Ghitulescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Claudia Ghiţulescu este o cunoscută cântăreaţă de muzică populară de la noi şi o prezenţă încântătoare pe scenă, graţie frumuseţii sale debordante.

Graţioasa cântăreaţă de muzică populară are însă o poveste de viaţă tristă şi chiar s-a retras pentru o perioadă din viaţa publică din cauza suferinţelor sufleteşti. Şi anume, un divorţ urât cauzat de infidelitatea bărbatului cu care îşi unise destinele în faţa lui Dumnezeu, dar şi o sarcină eşuată.

Claudia Ghiţulescu, înşelată cu o tinerică

Are 46 de ani şi este oa devărată apariţie pe scenă sau în emisiunile TV. Puţini sunt cei care ştiu însă că în spatele acestui chip frumos se află multă tristeţe şi suferinţă. În urmă cu trei ani, Claudia Ghiţulescu se vedea nevoită să divorţeze, marcată de suferinţa prin care soţul său până atunci a obligat-o să treacă. Mai exact, atunci când a pierdut sarcina, Claudia fiind însărcinată cu băieţel, se afla singură în casă şi nu a putut apela la ajutorul soţului pentru a ajunge la spital. Era la iubita lui, care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Povestea chiar ea cum se petrecuse totul:

„Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistență medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă. (…) Nu am fost pregătită pentru aceasta schimbare, faptul că am pierdut și o sarcină, eram pe un fond destul de sensibil, mi-a luat ceva timp să înțeleg multe! (…) Acum pot spune despre căsătorie că a fost greșeala vieții mele, iar divorțul o realizare. Eram nefericită în perioada căsniciei, nefericirea aduce nefericire … asta am înțeles abia acum!”, a declarat Claudia Ghiţulescu.

S-a lansat în lumea afacerilor

Mărturiseşte că a renăscut din propria cenuşă. Claudia Ghiţulescu s-a trezit deodată singură, chiar atunci când se aştepta să devină mamă, şi după o perioadă în care a avut nevoie de consiliere a decis că este nevoie de o schimbare în viaţa ei, aşa că a intrat în lumea afacerilor, producând un parfum oriental, care îi poartă semnătura. Pe lângă afacerea cu arome orientale, Claudia Ghiţulescu face în continuare muzică şi are un onorariu de 2000 de euro pentru un recital de 60 de minute.