Claudiu Melinte Știri 26.04.2022 23:20

Cine transmite la TV meciul FCSB – Slovan Liberec, din play-off-ul Europa League

Cine transmite la TV meciul FCSB - Slovan Liberec, din play-off-ul Europa League

Cu 24 de ore înainte de startul meciului FCSB – Slovan Liberec din play-off-ul Europa League nicio televiziune nu și-a exprimat interesul de a transmite partida la TV, iar fanii steliști au rămas, practic, în pom, mai ales că accesul spectatorilor nu este permis pe stadion din cauza pandemiei de COVID-19.

FCSB – Slovan Liberec este transmis la TV de un post novice în ale sportului

Din fericire, chiar în ziua meciului o televiziune complet ieșită din sfera meciurilor de fotbal a decis să-i facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a transmite la TV partida FCSB – Slovan Liberec, programată în această seară de la ora 20:30.  Conform, Cnform informațiilor noastre, postul Prima TV a bătut palma pentru a transmite LIVE a partidei din play-off-ul Europa League. Partida FCSB – Slovan Liberec, asta după ce Gigi Becali a mai coborând din prețul cerut inițial: 150.000 de euro.

Postul Prima TV face parte din trustul Look Sport, care a cumpărat și Telekom Sport recent. Astfel, comentatorii meciului vor fi, cel mai probabil, Emil Grădinescu și Cosmin Enăchescu, care au făcut naveta între Look Sport și Telekom Sport la ultimele transmisii live, iar acum vor merge și pe postul Prima TV.

FCSB e în piuneze înainte de meciul cu Slovan Liberec

FCSB are o cotă de 8,00 pentru o eventuală victorie în meciul cu Slovan Liberec. Multiplicatorul total neobișnuit pentru un ”1 solit” este cauzat de epidemia de COVID-19 care a lovit gruparea antrenată de Bogdan Argeș Vintilă. Nu mai puțin de 15 jucători vor lipsi de la meciul de joi seara.

Ultimul dintre ei este Dennis Man. Ceilalți infectați sunt Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Cum va arăta primul 11 al FCSB în meciul cu Slovan: Straton – Pantea, Simion, Cană, Panțâru – Fl. Tănase, Perianu, R. Ion – Man, Ad. Petre, Horșia

Remintim că meciul FCSB – Slovan Liberec contează pentru play-off-ul Europa League și se dispută de la ora 20:30, în direct pe postul Prima TV.