Gabriela Dinu Știri 25.05.2022 12:00

Cine transmite la TV finala Conference League AS Roma – Feyenoord și cum poți vedea Live Video meciul

Cine transmite la TV finala Conference League AS Roma - Feyenoord și cum poți vedea Live Video meciul

Cea mai nouă competiţie europeană intercluburi, Conference League, a ajuns la final şi îşi va desfăşura ultimul act pe 25 mai, de la ora 22:00. AS Roma şi Feyenoord Rotterdam se vor întâlni miercuri, pe stadionul Kombetare.

Este vorba despre o arenă nouă, din Tirana, ce a fost ridicată pe locul vechiului stadion „Qemal Stafa”. Are o capacitate de 22.500 de locuri, iar biletele au fost epuizate de mult.

Unde vedem la TV finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord?

Finala Conference League va fi arbitrată o o brigadă de „fluieraşi” din România, cu Istvan Kovacs la centru, alături de asistenţii Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu.

Este o surpriză uriaşă pentru lumea fotbalului românesc, mai ales că s-a întâmplat prima dată după 27 de ani ca o brigadă de arbitraj din România să conducă de la centru o finală de cupă europeană.

Ultima dată se întâmpla în finala Champions League din 1994 – 1995, când Ajax Amsterdam se întâlnea cu AC Milan, meci câştigat de olandezi cu scorul de 1-0. Partida a fost condusă atunci la centru de către Ion Crăciunescu.

Echipa lui Jose Mourinho, favorita finalei

Finala Conference League se va disputa miercuri, 25 mai 2022, de la ora 22:00 şi va fi transmisă live pe Pro Arena, fostul Sport.ro. În acelaşi timp, partida va putea fi urmărită şi live video pe internet, pe orice tip de dispozitiv doriţi, smartphone, tabletă, laptop ori calculator, dacă aveţi un abonament la Voyo, platforma celor de la Pro TV de streaming online.

Totodată, pentru cei care caută căi neorotodoxe de a vedea finala o pot face pe streamurile pirat care există pe internet şi la care puteţi ajunge cu un simplu search pe Google.

Mourinho este marele favorit al competiţiei şi mai ales din pricina antrenorului portughez, care are experienţa finalelor europene câştigate. Rămâne de văzut care va fi deznodământul, toţi ochii vor fi pe Pro Arena, dar şi pe Voyo.