Gabriela Dinu Știri 02.01.2022 20:12

Cine sunt semifinaliștii sezonului 8 Chefi la Cuțite. Ei se vor bate pentru marele premiu!

Cine sunt semifinaliștii sezonului 8 Chefi la Cuțite. Ei se vor bate pentru marele premiu!

Sezonul 8 al show-ului Chefi la cuţite se apropie cu paşi repezi de final, iar fanii Antena 1 aşteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi marele câştigător.

Astăzi, 15 decembrie, are loc ultima semifinală înainte de marea finală programată miercuri, de la ora 20:30, când se va decide câștigătorul sezonul 8 Chefi la Cuțite.

Cine se luptă în semifinala Chefi la cuţite, sezonul 8 la Antena 1

Pentru locurile în finală şi-au pus pasiunea şi priceperea în joc cei 10 concurenţi rămaşi în joc: Roxana Blenche, Adrian Luca, Maria Șandru şi Ionuț Belei, Andrei Hîncu (Kani), Cătălin Rizea, Roxana Blenche, Paul Maxim, Cristian Boca şi Claudia Radu. Dintre aceştia, doar 3 se vor califica în finala de miercuri, 16 decembrie.

Prima semifinală a emisiunii a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, semn că Antena 1 a dat lovitura cu acest show, la fel cum s-a întâmplat în fiecare an cu ediţiile finale. În a doua semfinală, concurenţii vor avea o probă de foc! Membrii juriului vor alege un preparat pe care îşi doresc să îl mănânce şi după ce se va trage la sorţi, fiecare concurent va trebuie să pregătească acel dish aşa cum vor ştii ei mai bine, după care din toţi concurenţii rămaşi în luptă, doar trei se vor lupta în marea finală, programată miercuri, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Se ştie deja cine a câştigat concursul, după ce s-au scurs mai multe informaţii din culisele show-ului filmat deja de Antena 1. Astfel, se pare că acesta ar fi Ionuţ Belei, el a pus mâna pe cei 30.000 de euro. Bucătarul a învăţat meserie în bucătăria unui restaurant celebru din Germania, unde a lucrat iniţial ca ospătar, apoi ca spălător de vase. El este dovada pură că nu trebuie niciodată să renunţi la visul tău, oricâte piedici ţi-ar pune viaţa.

Toţi cei care vor să vadă cum s-a descurcat Ionuţ Belei în marea finală se pot uita la emisiunea transmisă miercuri de Antena 1, de la ora 20:30.