Ionuț Nițulescu Actualitate 09.04.2021 14:10

Cine este profesoara din Cernavodă, ucisă cu bestialitate. A fost găsită cu mâinile legate și căluș în gură

Cine este profesoara din Cernavodă, ucisă cu bestialitate. A fost găsită cu mâinile legate și căluș în gură

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul profesoarei din Cernavodă, găsită fără viață în propria casă. I-au fost legate mâinile la spate și avea un căluș în gură. Sora ei a făcut descoperirea șocantă.

Potrivit informațiilor din anchetă, ucigașul este un fost pacient al profesoarei de psihologie. El mersese la locuința ei pentru a schimba niște obloane. Acesta s-a reîntors cu pretextul de a face verificări supplimentare și a încercat să-i sustragă cheile din ușă. Profesoara l-a surprins și a început să ține, moment în care agresorul s-a năpustit asupra ei și a strangulat-o.

Ucigașul profesoarei din Cernavodă a fost prins

E ar fi luat din locuința femeii telefonul mobil al victimei, 500 de lei și mai multe carduri. Ucigașul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor după ce a comis odioasa crimă, susțin surse din anchetă, potrivit adevărul.ro.

Ucigașul a fost găsit la aproximativ 70 de kilometri depărtare de Cernavodă și le-a mărturisit polițiștilor că a băut antigel și otravă pentru șobolani, în încercarea de a se sinucide.

Victima se numește Cristina Palu și era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Sora femeii, care locuia într-un apartament învecinat, a găsit-o moartă în locuința ei, joi dimineață.

Citește și: Top 10 cei mai cunoscuți criminali români

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei din Cernavodă

Femeia nu mai răspundea la telefon, astfel că sora ei a apelat 112. Pompierii ISU Dobrogea au fost chemați să deblocheze ușa locuinței, Se pare că femeia în vârstă de 52 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. Ea a fost găsită cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură.

Oamenii legii din cadrul IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au deschis o anchetă în acest caz.

Colegii Cristei Palu au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii tragice:  „Echipa Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională (CJRAE) Constanţa îşi exprimă tristeţea fără margini, generată de moartea fulgerătoare a celei care ne-a fost colegă, Cristina Palu, un profesor consilier şcolar cu care ne-am mândrit întotdeauna, un profesionist, dar mai ales un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Condoleanţe familiei îndurerate!“.