Gabriela Dinu Știri 16.06.2021 11:24

Cine este Elena Matei, finalista Chefi la Cuțite sezon 9. A trăit o mare dramă în copilărie

Cine este Elena Matei, finalista Chefi la Cuțite sezon 9. A trăit o mare dramă în copilărie

Elena Matei este una dintre cei trei finalişti ai Chefi la cuţite, sezonul 9. Face parte din echipa lui Sorin Bontea şi, la doar 22 de ani, are o experienţă de viaţă marcantă.

Pe vremea când avea doar 15 ani, avea să rămână singură, după ce tatăl său murea într-un accident cu motocicleta. Mama lucra în Austria, iar după ce soţul ei se stingea se întorcea la muncă şi Elena rămânea în ţară, nevoită să trăiască pe cont propriu.

Drama Elenei Matei, finalista Chefi la cuţite

Apropiaţii i-au spus că tatăl ei se simte rău şi a fugit la spital, fără să-i treacă prin minte că aceea avea să fie ultima lor întâlnire. Avea cartilajele de la gât rupte şi în cazul în care ar fi supravieţuit, tatăl Elenei ar fi avut o viaţă plină de chin.

Se stingea sunt privirile fiicei sale de doar 15 ani, care avea să-şi propună apoi să reuşească în viaţă pentru el. Aşa se face că atunci când a intrat pe uşă la Chefi la cuţite, i-a anunţat pe cei trei mari bucătari că ea a venit acolo ca să câştige:

„Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată.

Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a povestit Elena Matei după ce a intrat în competiţie.

Care a fost primul job al Elenei Matei?

S-a întreţinut singură, aşa că a fost nevoită să îşi gătească. Şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie şi la 18 ani se angaja ca ospătar şi era aproape de bucătăria la care râvnea şi pe care a ajuns acum să o domine. La 22 de ani, Elena Matei luptă în această seară pentru marele premiu de 30.000 de euro de la Chefi la cuţite.

În ultimul act s-au mai calificat şi Nacisa Birjaru şi Cătălin Amarandei. Finala Chefi la cuţite 2021 are loc azi, de la ora 20:30, pe Antena 1 şi antenaplay.ro.