Victor Dragodan Știri 26.12.2022 18:53

Cine este, de fapt, Sabina Ciulu, cea mai atrăgătoare candidată la primăriile de sector din București

Cine este, de fapt, Sabina Ciulu, cea mai atrăgătoare candidată la primăriile de sector din București

Primăria Sectorului 1 este una dintre cele mai dorite din Capitală, lucru confirmat de numărul mare de persoane intrate în cursa electorală. 20 de candidați încearcă să îi convingă pe algătorii din Sectorul 1 că ei vor aduce schimbarea.

Mulți consideră că la Sectorul 1 bătălia se dă între Daniel Tudorache, candidatul PSD, și Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS și PNL. Pe lista candidaților mai găsim însă nume extrem de interesante, dar și multe femei. Adina Alberts, Adriana Bahmuțeanu sunt printre ele sunt două dintre doamnele care vor să se așeze confortabil în fotoliul de primar pentru următorii patru ani.

Citește aici cine este și ce avere are Clotilde Armand, candidata din partea PNL-USR, la primăria Sectorului 1

Cea mai atrăgătoare candidată la primăriile de sector

O apariție interesantă este Sabina Ciulu. Un nume necunoscut în lumea politică, dar o prezență ce cu siguranță îți va rămâne în mine. Candidata susținută de FIN- PSL poate fi considerată cea mai atrăgătoare candidată la primăriile de sector din București.

Ilan Laufer, președintele formațiunii Forța Identității Naționale și Platforma Social Liberală, a prezentat-o pe Sabina Ciuliu drept soție și mamă. Potrivit anunțului, aceasta a decis să intre în lumea politică pentru „a demonstra că femeile pot contribui la reformarea clasei politice”.

Ilan Laufer, alături de Sabina Ciulu
Ilan Laufer, alături de Sabina Ciulu

Cine este Sabina Ciulu

Candidata FIN-PSL la primăria Sectorului 1 are 42 de ani și o pregătire în domeniul științelor politice, cu precădere în sfera relațiilor internaționale, absolvind masterul “Securitate și diplomație” în limba engleză în cadrul SNSPA.

„Pentru Sabina, politica este despre oameni, despre curaj, despre încredere și despre asumare. Fiind conștientă că schimbarea nu este ușoară, iar vremurile și împrejurările actuale nu ajută deloc, ea crede că acest lucru nu e imposibil. Sabina a ales să contribuie la acea schimbare pe care majoritatea o asteaptă”, se arată în mesajul postat de Ilan Laufer pe Facebook.

La rândul său, Ilan Laufer candidează la Primăria Capitalei, de unde își dorește să facă o „curățenie generală”. Cunoscut în trecut din presa tabloidă, mai apoi ca ministru al IMM-urilor de pe vremea guvernării PSD, Ilan Laufer speră să câștige încrederea alegătorilor, care să îi acorde votul pe 27 septembrie 2020.