Ionuț Nițulescu Actualitate 20.04.2021 13:53

Cinci adolescenți, morți într-un cumplit accident. Șoferul avea doar 14 ani!

Cinci adolescenți, morți într-un cumplit accident. Șoferul avea doar 14 ani!

Tragedie cumplită pe șosea! Șase adolescenți cu vârste de 13 și 14 ani au fost implicați într-un accident înfiorător. Cinci dintre ei au murit, iar unul se luptă pentru viață.

Nenorocirea a avut loc în orașul Novocerkassk, din regiunea Rostov, Rusia. Autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că un Hyundai Solaris a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au descoperiți șocați că în autovehicul se aflau șase copii.

Cinci copii, morți într-un cumplit accident rutier

Impactul a fost unul extrem de violent, încât mașina s-a făcut praf. Cinci copii, de 13 și 14 ani, au murit pe loc. Un băiat de 15 ani este singurul supraviețuitor, dar starea lui este critică. Puștiul se afla pe bancheta din spate și doar o minune l-a salvat. Mai are nevoie de una pentru a se trezi din comă.

Surse din anchetă au dezvăluit cum s-a ajuns la o astfel de tragedie. Se pare că cei șase adolescenți se aflau la ziua de naștere a unuia dintre ei, care împlinise 14 ani. Au pus la cale planul care avea să le aducă sfârșitul. Sărbătoritul a mers acasă și a furat cheile de la mașina părinților pentru a face o plimbare prin oraș la miezul nopții.

Citește și: Accident grav cu 7 victime, printre care și o femeie însărcinată. Șoferul, aproape de comă alcoolică!

Șoferul a furat mașina părinților, de ziua lui

Entuziasmați de idee, aceștia au acceptat pe loc, ba chiar au filmat cu telefonul aventura lor. Imaginile publicate pe internet arată cum șoferul încalcă grav și în mod repetat regulile de circulație. Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare la ora 3 dimineața, cu puțin timp înainte de tragedie.

Se pare că cei doi s-au plimbat nestingheriți pe șosea cel puțin două oră. Cei șase se întorceau spre casă atunci când tânărul șofer a pierdut volanul mașinii într-o curbă și a intrat cu viteză într-un copac. Impactul le-a fost fatal.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la această tragedie.