Gabriela Dinu Vedete 15.03.2024 11:59

Cezar Ouatu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Cezar Ouatu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Cezar Ouatu s-a născut pe 18 februarike 1980 la Ploieşti şi este de profesie cântăreţ de operă, pop operă şi pianist. Piesa care i-a adus celebritatea se numeşte It’s My Life, cu care a câştigat Eurovision selecţia naţională.

Cezar Florin Ouatu face parte dintr-o familie de muzicieni. Tatăl său este Florin Ouatu, care lucrează ca flautist la Filarmonica din Ploieşti şi care a lucrat ca profesor în cadrul Universităţii Mozatreum din Salzburg, Austria. Avea doar şase ani când a început să cânte la pian, după care s-a înscris la Liceul Muzical Carmen Sylva din Ploieşti.

Ce scrie în CV-ul lui Cezar Ouatu?

Ouatu a intrat cu notă maximă la Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano, unde a studiat canto clasic şi muzică barocă. Debutul său ca interpret profesionist a avut loc pe scena Teatrului La Fenice din Veneţia, după care a urcat pe mai multe scene ale lumii şi a obţinut o mulţime de distincţii internaţionale în Spania, Italia, Moncao şi San Marino, cântând la opere de prestigiu în Lausanne, Barcelona sau Postdam.

În 2013, Cezar Ouatu a participat la selecţia naţională de la Eurovision şi a obţinut locul în finala competiţiei europene, mergând în Suedia, la Malmo. În semifinală, acesta a obţinut locul 5, iar în ultimul act s-a clasat pe locul al 13-lea.

Cine este iubita lui Cezar Ouatu?

Se iubeşte de mai mulţi ani cu Raluca Jurca, dar au preferat să îşi ţină relaţia departe de ochii curioşilor. Apar rar la evenimente, dar şi atunci când o fac fură atenţia tuturor. Are 44 de ani, iar Raluca 25 şi este de profesie make-up artist.

„Sunt fericit, sunt împlinit. Stau și mă gândesc că nu sunt importanți anii din viață, ci viața din acei ani, cum îi petreci. Faptul că eu sunt alături de Raluca, și am fost alături de ea în momente grele, și construim împreună, ne ajutăm, atât din punct de vedere profesional, cât și personal… am senzația că ne înțelegem atât de bine de parcă am fi împreună de ceva ani”, a mărturitist Cezar Ouatu în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV.

Se gândesc serios să îşi întemeieze o familie şi îşi doresc trei copii, Raluca Jurca fiind încântată de ideea de a fi mamă de tripleţi, după cum a dezvăluit contratenorul.