Ioana Filipescu Știri 24.09.2023 10:56

Celia: Biografie, CV, varsta, familie, înălțime

Celia: Biografie, CV, varsta, familie, înălțime

Cristina Ioana Socolan, cunoscută, însă, cu numele de scenă Celia, este o cunoscută cântăreață, care și-a început activitatea artistică în anul 2005. Atunci se alătura grupului Elegance, dar pe care-l părăsea la scurt timp și încerca o carieră solo. Reușită, de altfel, după ce a pus bazele proiectului Celia, de unde a venit și pseudonimul adoptat de artistă.  

Celia avea să anunțe, atunci când era însărcinată în luna a cincea cu al doilea copil, că se va retrage de pe scenă, pentru a se dedica total vieții de familie.

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv.

Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunată, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a dezvăluit Celia.

Date biografice Celia

Nume complet: Cristina Ioana Socolan

Data nașterii: 14 octombrie 1984

Locul nașterii: Deva

Vârstă: 38 de ani

Partener: Ardeli Ancuța, soț

Copii: Angelo și Sara Maria

Înălțime: 1,68 m

Celia, alături de Ardeli de peste 10 ani

Celia l-a cunoscut pe Ardeli în urmă cu mai bine de 10 ani, la Timișoara. Artista trecea printr-un moment dificil, își pierduse tatăl. Bărbatul, i-a fost aproape, a susținut-o, a încurajat-o. A fost dragoste la prima vedere, de altfel, cei doi aveau să ajungă în fața altarului.

“Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni și iată că „plec pentru iubire până la capătul lumii” s-a adeverit pentru noi”, a spus Celia.

Ardeli a crescut în Australia, părinții lui mutându-se din Banat acolo.

Celia, lovită de Covid de două ori

În luna martie a anului 2021, Celia și toată familia ei trecea printr-o experiență groaznică: se îmbolnăveau, cu toții, de Covid. Mai greu a fost pentru mama ei, care era să-și piardă viața.

Istoria se repeta după nouă luni. Celia, care era atunci însărcinată, s-a îmbolnăvit din nou de Covid. ”Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, a povestit Celia.

A fost, din fericire, o formă ușoară, iar Celia a trecut mult mai ușor peste boală. Fetița, care avea să vadă lumina zilei câteva luni mai târziu, nu a fost deloc afectată.

Te-ar mai putea interesa:

Ilinca Munteanu: Biografie, CV, varsta, familie, surse de venit

Eva Maruta: Varsta, Biografie, familie