Gabriela Dinu Știri 21.04.2021 19:06

Cele mai frumoase urări în imagini de Florii. Mesaje de la mulți ani potrivite pentru Whatsapp și Messenger. FOTO

Duminică, 25 aprilie, creştinii din toată lumea sărbătoresc Floriile. Este ziua în care o mulţime de oameni care poartă numele florilor care ne înconjoară se sărbătoresc şi primesc mesaje şi urări frumoase de la mulţi ani.

Indiferent că sunt în scris sau sub forma urărilor virtuale, mesajele de la mulţi ani de Florii sunt binevenite întotdeauna.

Cele mai frumoase felicitări în imagini de Florii

Este ziua din an în care toate persoanele cu nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Dacă ai o cunoştinţă care poartă unul dintre următoarele nume, atunci trebuie să îi urezi la mulţi ani: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina;

Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta
Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Urări pentru persoanele care poartă numele de flori

Dacă eşti în pană de idei şi vrei să îi laşi unei persoane dragi ţie un mesaj cu ocazia zilei sale de nume, de Florii, atunci te poţi inspira din rândurile care urmează. Precum şi din galeria foto ataşată acestui articol, care cuprinde urări virtuale speciale pentru WhatsApp sau Facebook:

  • Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!
  • Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!
  • Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!
  • Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!
  • O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.
  • De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.
  • Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!
  • Tot în apropierea acestei sărbători, femeile merg la biserică şi fac colivă pentru pomenirea celor care au trecut în nefiinţă şi au purtat nume de Florii.