Păcuraru Stelian Știri 16.03.2022 09:00

Cele mai frumoase citate despre bunici. Unele din ele sunt emoționante

Cele mai frumoase citate despre bunici. Unele din ele sunt emoționante

Se spune despre bunici că sunt persoanele pe care copiii le iubesc cel mai tare. Dacă bunicii au și luat parte activ la creșterea copilului, atunci acesta va fi mult mai atașat de ”bătrânii simpatici” decât de proprii părinți.

Din generație în generație, bunicii sunt cei care își răsfață peste măsură nepoții și cei care îi ”inundă” cu dragostea lor nemărginită. De aici și legătura afectivă aproape indestructibilă dintre un copil și bunicii săi. Mai multe studii au arătat că vacanțele petrecute în mediul rural sunt recepționate atât de bine de copii în principal datorită prezenței bunicilor. Vezi mesaje și felicitări pentru diferite ocazii aici!

Cele mai frumoase citate despre bunici

Indiferent dacă încă mai ai bunici în viață sau dacă aceștia s-au transformat în îngerii tăi păzitori, e foarte bine să te gândești în continuare la ei. De-a lungul timpului, din dragoste pentru bunicii lor, mai mulți oameni importanți ai omenirii au lăsat câteva citate extrem de adevărate și emoționante despre bunici.

”Bunicii ne cuprind mâinile noastre mici doar pentru o vreme, dar, în același timp, ne cuprind inima pentru o veșnicie”

”Bunicii sunt oameni cu argint în păr și aur în inimă”

”Cele mai mari afaceri le poți face cu nepoții. Eu le dau lor mărunțișul din buzunare, iar ei îmi oferă o bucurie și o dragoste care valorează miliarde de dolari” – Gene Perret

”Când un copil se naște, să știți că în același timp se nasc și bunicii lui” – Judith Levy

”Când bunicii intră pe ușă, disciplina dispare pe fereastră, iar casa se umple de iubire” – Ogden Nash

”Dacă aș fi știut cât de minunat este să ai nepoți, aș fi preferat să-i am pe ei primii în viața mea” – Lois Wyse

”Dacă s-ar fi inventat meseria de bunică, asta mi-aș fi dorit să fiu dintotdeauna. E absolut minunat” Hannah Whithall Smith

”Bunica este o mamă care primește o a doua șansă și care profită din plin de ea”

Acum când am scris și în fiecare zi de când v-am cunoscut, m-am gândit la voi și am zâmbit. Vă mulțumesc și vă iubesc! Și ție, bunicule care ești aici, și vouă, bunicilor care sunteți Sus” – mesajul celui care a scris acest articol pentru bunicii lui.