Gabriela Dinu Ceaiuri 21.05.2023 11:44

Cele mai bune mărci de ceaiuri din plante aflate in comert

Cele mai bune mărci de ceaiuri din plante aflate in comert

Ceaiul este una dintre băuturile preferate ale oamenilor. Utilizat pentru diverse beneficii sau pur şi simplu consumat ca atare, acesta îţi revigorează dimineţile de vară şi îţi încălzesc serile de iarnă.

Dar cum alegi cel mai bun ceai pentru tine? Sau care sunt cele mai bune branduri în materie de ceaiuri? Despre toate acestea vom discuta în rândurile care urmează, bazându-ne pe opiniile persoanelor care le-au consumat deja.

Care sunt cele mai bune branduri de ceaiuri care se găsesc în comerţ

Basilur este cel mai bun ceai negru premium care se găseşte pe piaţă. Provine din Sri Lanka, fiind recoltat şi ambalat direct din Ceylon, având o calitate înaltă. Din 1982, acest brand furnizează ceaiuri în alte ţări şi puteţi verifica autenticitatea produsului prin verificarea semnului leului de aur care se află pe un ambalaj original. Nicio altă ţară în afară de Sri Lanka nu îl poate utiliza. Poate fi comandat de pe internet sau cumpărat din magazinele mari. Există mai multe sortimente, precum cele cu bucăţi de fructe, petale de flori, muguri, plante aromatice sau uleiuri, existând peste 200 de sortimente din care să vă alegeţi ceaiul preferat.

Tess, ceaiul din Rusia la preţ accesibil

Păsări din paradis se spune că este cel mai bun ceai pe bază de frunze şi provine tot din Sri Lanka, având şi un alt reprezentant de marcă în Rusia. Este un ceai ieftin de o calitate bună şi o aromă interesantă. Nu se găseşte la fel de uşor precum ceaiul anterior, dar dacă vă organizaţi bine veţi putea da de el. Conţine ceaiuri din frunze clasice, celyon şi ceai indian, iar aromele utilizate sunt doar naturale. Este un ceai cremos, fără aditivi, în care veţi putea regăsi şi bucăţi din fructe.

Tess este o marcă ce provine din Rusia şi toate sortimentele acestui ceai conţin soiuri de ceaiuri de munte. Are un preţ accesibil, în ciuda calităţii sale ridicate. Tess Ceylon este cel mai popular sortiment, iar pe locul al doilea în topul preferinţelior este şi Tess Pleasure, care conţine măceşte, măr, petale de flori sau fructe tropicale. Tess orange este un ceai revigorant, care îţi dă energie, iar Tess Earl Grey are proprietăţi răcoritoare.