Gabriela Dinu Filme & Seriale 05.12.2022 14:04

Cele mai așteptate filme și seriale din luna decembrie pe Disney Plus

Cele mai așteptate filme și seriale din luna decembrie pe Disney Plus

O mulţime de filme şi seriale noi vor fi disponibile pe Disney Plus în luna decembrie. Pe lângă peliculele clasice despre sărbătorile de iarnă, vor apărea şi multe alte lung metraje sau seriale şi episoade noi.

Încă de pe 2 decembrie a apărut toată seria din Singura noastră şansă, care spune povestea de dragoste dintre Candela şi Diego, care trec de la dragoste la prietenie şi invers, în timp ce îşi urmează calea lor în lume. În rolurile principale joacă Miguel Bernardeau şi Aitana, cea mai apreciată actriţă din Spania la ora actuală.

Ce filme şi seriale sunt disponibile pe Disney+ în luna decembrie?

Avere naţională: puterea istoriei este un serial original Disney Plus, care va debuta pe 14 decembrie, cu două episoade. Acest serial spune povestea lui Jess Valenzuela, care primeşte indicii despre o comoară secretă, despre care bănuieşte că ar avea legătură cu tatăl său decedat.

Nebunul nostru este un serial orginal marca Disney+ care va avea premiera pe data de 21 decembrie şi va fi disponibil în totalitate, fără să fie nevoie să mai aştepţi să apară episoade noi în fiecare săptămână. Julio este personajul principal, un bărbat în vârstă de 30 de ani, care locuieşte cu părinţii şi are o iubită cu care se vede încă din liceu, timp în care a căutat scuze ca să îşi înfrunte probleme personale.

Family Guy apare pe 7 decembrie cu 6 episoade noi. Este un serial animat, cu parodii şi muzică interpretată de o orechestră. Vedeta serialului este bebeluşul vorbitor, care vă va delecta cu glumele sale.

Din 14 decembrie apare Uite-i cum fug, un film disponibil exclusiv pe Disney Plus. Din 9 decembrie apare şi filmul O noapte la muzeu: Kahmunrah se reîntoarce, o animaţie „delicioasă”, pe care să o vezi de Crăciun sau în orice perioadă a anului. Jurnalul unui puşti: Rodrick e cel mai tare a apărut pe 2 decembrie şi spune povestea unui elev de gimnaziu, al cărui destin este plin de necazuri, mai ales pe plan sentimental.