Gabriela Dinu Ceaiuri 30.04.2023 08:47

Ceaiul verde pentru detoxifiere: Cum vă poate ajuta ceaiul verde să vă detoxifiați organismul

Ceaiul verde pentru detoxifiere: Cum vă poate ajuta ceaiul verde să vă detoxifiați organismul

Ceaiul verde se foloseşte adesea în curele de detoxifiere şi din rândurile următoare veţi afla tot ce trebuie să ştiţi despre modul de utilizare şi felul în care acesta acţionează.

Scopul principal al ceaiului verde în curele de detox sau slăbit este acela că are o capacitate incredibilă de a-ţi accelera metabolismul şi de a-l determina să ardă cât de multe grăsimi este posibil. dacă ai ca obiectiv scăderea în greutate atunci ceaiul verde va fi aliatul tău cu numărul 1.

Cum să faci cure de detoxifere cu ceai verde?

Conform studiilor, cei care consumă ceai verde în curele de slăbit au rezultate mai bune de două ori faţă de cei care nu o fac.

Pentru detoxifiere poţi alege orice fel de ceai verde doreşti, fie simplu, fie cu arome şi fructe. Cel mai bun în scopul anterior amintit este ceaiul verde neîndulcit, deci aveţi grijă să achiziţionaţi produse fără zahăr şi nici să nu vă puneţi în ceaşcă atunci când îl beţi. Îndulcitorii artificiali sunt şi ei foarte utili pentru că nu îţi va aduce un aport caloric suplimentar în timpul curelor de slăbire.

Ceaiul verde se poate bea atât cald, cât şi rece. Îl puteţi consuma inclusiv în timpul antrenamentelor la sala de fitnes sau aerobic. Pentru că nicio dietă de slăbit şi detox nu va da randamentul scontat dacă nu este asociată şi cu un plan alimentar foarte bine pus la punct dar şi cu mişcare şi activitate fizică. Se spune însă că efectul ceaiului verde va fi maximizat în cazul în care îl vei consuma fierbinte.

Cum se prepară ceaiul verde în curele de detox?

Ei bine, pentru a-şi îndeplini toate cerinţele, ceaiul verde trebuie să fie băut fierbinte. Se pune apa la încălzit, dar nu o lăsaţi să ajungă la punctul său de fierbere. Odată ce va începe formarea bulelor de aer, ia apa de pe foc şi toarn-o peste infuzorul în care ai pus deja frunzele sau plicurile de ceai verde. Se ţine la infuzat între 2 şi 4 minute, după care poţi servi.