Gabriela Dinu Ceaiuri 11.07.2023 12:03

Ceaiul de mentă marocană și slăbirea: Poate să te ajute să scapi de kilogramele în plus?

Ceaiul de mentă marocană și slăbirea: Poate să te ajute să scapi de kilogramele în plus?

Ceaiul de mentă marocană aduce o mulţime de beneficii în viaţa celor care îl consumă, lăsând la o parte faptul că aceştia au în faţă o băutură răcoritoare şi savuroasă. Nu este foarte celebru, de aceea poate că nici nu ştiţi foarte multe lucruri despre el, dar din rândurile următoare veţi afla tot ce trebuie să ştiţi despre el, inclusiv faptul că vă ajută să slăbiţi.

Vorbeam mai devreme despre beneficii, iar cele mai importante dintre acestea sunt acelea că ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, ajută organismul la detoxifiere, reduce anxietatea şi te ajută să te relaxezi, menta pe care acesta o conţine pune serios umărul la concentrare în situaţii limită.

Cum să slăbeşti cu ceai de mentă marocană?

Mai mult, este extrem de util în gripe şi răceli şi chiar dureri de cap. Poate fi folosit cu succes în curele de slăbit şi asta pentru că în compoziţia sa regăsim menta Nana şi ceai verde de tip Gunpowder. V-aţi „prins” cine este responsabil pentru partea în care am spus că vă ajută să slăbiţi? Da, este vorba despre ceaiul verde pe care îl conţine.

Obţinut din planta Camellia sinensis şi conţinând undeva la 30-50 mg de cofeină per cană de ceai, acesta este bogat în antioxidanţi şi alţi nutrienţi care ne ajută enorm organismul în diverse probleme. Mai exact, vorbim despre catehine, L-teanină, cofeină, EGCG şi altele.

Gunpowder, ingredientul secret din ceaiul de mentă marocană

Consumul de ceai de mentă marocană vă ajută să ardeţi grăsimea într-un ritm mai rapid decât dacă aţi fi la cură de slăbit şi aţi încerca să duceţi o dietă fără să beţi un astfel de ceai. Iar procentul este undeva la 17%, o arată studiile, nu spunem doar noi. Totuşi, este important de reţinut faptul că veţi reuşi să slăbiţi dacă veţi consuma ceai verde de tip Gunpowder şi în acelaşi timp veţi avea parte de o dietă echilibrată, coroborată cu mult sport.

Veţi reduce considerabil caloriile dacă în loc de sucuri veţi alege să beţi pe timpul zilei ceai de mentă marocană, vă va ajuta enorm în curele de slăbit.