Ionuț Nițulescu Altceva 22.07.2021 11:03

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Alături de actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi mai are trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu.

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, declara Cristi Borcea în urmă cu ceva timp. Recent, modelul a oferit mai multe detalii referitoare la cel de-al patrulea copil al ei.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Cristian Borcea are 9 copii cu 4 femei

Copiii lui Cristi Borcea cu prima soție, Mihaela Borcea: doi băieți și o fetiță
Patrick (22 ani)
Melissa (17 ani)
Angelo (17 ani)

Copiii lui Cristi Borcea cu a doua soție, Alina Vidican: un băiat și o fetiță
George Alexandru (8 ani)
Gloria (5 ani)

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă.

Andreina Carolyn Christine (12 ani)

Copiii lui Cristi Borcea cu actuala soție, Valentina Pelinel: un băiat și gemene
Milan (4 ani)
Indira Maria (1 an şi 10 luni)
Rania Maria (1 an şi 10 luni)