Ionuț Nițulescu Altceva 06.10.2021 18:44

Ce şoc! Viorica de la Clejani nu îşi mai poate reveni. Este vorba de Fulgy

Ce şoc! Viorica de la Clejani nu îşi mai poate reveni. Este vorba de Fulgy

Magistrații au decis că Fulgy este pericol public și trebuie să urmeze, urgent, un tratament la cap. În caz contrar, fiul Clejanilor va fi dus cu forța la spitalul de nebuni sau la dezintoxicare.

Fulgy a fost trimis în judecată pentru tâlhăria pe care a săvârșit-o asupra unui jurnalist după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Magistrații i-au impus un tratament medical. Dacă nu va respecta decizia instanței, băiatul Clejanilor va avea probleme și mai grave.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul dispune internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, au stabilit magistrații, potrivit spynews.ro.

Margherita, trimisă în judecată

Nici Margherita de la Clejani, sora lui Fulgy, nu are deloc liniște. Aceasta a fost trimisă în judecată tot din cauza drogurilor, după ce a fost prinsă “fumată” la volan.

“Constată legalitatea sesizării Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti cu rechizitoriul nr. 3615/P/2020 din data de 22.06.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei MANOLE Myriam-Margareta pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (…) Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti sub nr. 14349/4/2021”, au decis judecătorii, în dosarul Margheritei de la Clejani.

Emoții și pentru Ioniță Manole, tatăl lui Fulgy

Și Ioniță Manole, tatăl lui Fulgy și al Margheritei, ar putea avea probleme cu legea. Este cercetat pentru amenințare, iar dosarul lui ar fi fost deja primis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. În primă fază, vor fi audiați, ca martori, jurnaliștii pe care lăutarul i-a amenințat, inclusiv reclamantul. Apoi vor fi vizionate eventualele imagini sau înregistrări audio, după care va veni și rândul artistului să dea explicații. Ulterior, magistrații vor stabili dacă vor înceta urmărirea penală, dacă îl vor sancționa contravențional sau dacă îl vor trimite în judecată.

Tags: