Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 14:03

Ce salariu are un angajat la PC Garage cu tot cu beneficii și bonusuri

Ce salariu are un angajat la PC Garage cu tot cu beneficii și bonusuri

Dacă vrei să te angajezi la PC Garage, trebuie să ştii, pe lângă programul pe care îl vei avea şi sarcinile job-ului respectiv, şi ce salariu îţi poate oferi angajatorul, în funcţie de pregătirea şi performanţele tale, dar şi de experienţă.

În cadrul acestei companii există diverse job-uri, plătite ca atare, iar firma este într-o continuă căutare de oameni, mai ales în perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă, când au cele mai mari vânzări în rândul gadgeturilor. O altă perioadă favorabilă angajărilor este înainte de Black Friday, care are loc de obicei la finalul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie, când oamenii comandă foarte multe produse la reducere şi nivelul de muncă este foarte ridicat faţă de restul perioadei anului.

Cât câştigă un angajat la PC Garage – salariu şi beneficii

E bine de ştiut că atunci când te angajezi, oferta salarială creşte sau nu în funcţie de studii, experienţa pe un post asemănător sau pregătirea profesională şi certificările extra. La PC Garage, un tehnician service câştigă 1800 lei pe lună, la care se adaugă un bonus în valoare de 500 de lei, plus tichete de masă de 130 de lei. Un consultant de vânzări are comision din ce reuşeşte să vândă, undeva la 500 de lei, care se adaugă salariului de 1.750 de lei, plus bonurile de masă de 300 de lei.

Clienţii PC Garage testează produsele din magazin. Sursa foto: Secunda TV
Clienţii PC Garage testează produsele din magazin. Sursa foto: Secunda TV

Programatorii sunt cei care câştigă cel mai mult în această firmă, iar în 2019, aceştia primeau lunar suma de 6.000 de lei, plus tichete de masă. Sumele prezentate mai sus provin de pe site-ul undelucrăm.ro, acolo unde foşti angajaţi ai firmei, sau poate chiar actuali, au transmis salariile încasate pentru postul pe care prestează sau prestau servicii la PC Garage. Diferenţele de salariu sunt date de studiile fiecărui candidat, experienţa, dar şi de negocierile face 2 face de la interviu.