Ionuț Nițulescu Trending 22.01.2023 13:18

Ce salariu are Marian Godină. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult”

Ce salariu are Marian Godină.

Marian Godină, polițistul de la Rutieră care s-a remarcat prin umorul său, a dezvăluti pe Facebook ce salariu primește lunar de la Poliția Română. Anunțul său vine după ce organizaţii sindicale din apărare şi ordine publică au protestat față de înghețarea salariilor și creșterea salariului minim.

Polițistul din Rutieră a dezvăluit suma pe care a încasat-o în luna decembrie 2020, într-o postare pe blogul personal.

Ce salariu are Marian Godină

„Acum, pandemia asta a lovit din plin chiar sectorul privat. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă sau au intrat în șomaj. Nu e cazul bugetarilor, lor le-au rămas salariile intacte. Eu, de exemplu, am luat salariu 4700 de lei luna trecută.

Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3 dimneața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopți și sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici pe degeaba.Totuși, aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris acesta.

Citește și: Crește salariul minim. Cât vor primi românii din 2021

Nu este pentru prima dată când Marian Godină vorbește deschis despre salariul pe care îl primește de la Poliția Română. Agentul a făcut un anunţ similar în 2017, atunci când poliţiştii erau acuzaţi că primesc „salarii nesimţite”. Atunci el încasa 3.300 de lei pe lună.

Reacții după ce Godină a dezvăluit cât câștigă

Postarea lui nu a fost primită bine de toată lumea. Godină a fost acuzat că a fost pus să dezvăluie acest lucru de către Traian Berbeceanu, fost polițist și actualul prefect al Capitalei, care îi este naș, dar și că se pregătește să intre în politică.

„Poate unii au uitat că nașu’ era consilierul ministrului Vela când postam foarte critic la adresa ministrului. Faptul că nașul meu a intrat în politică reprezintă strict alegerea sa, că doar nu m-o fi întrebat pe mine ce să facă.

Mie, faptul că omul căruia i-am cerut să-mi fie naș de cununie a ajuns în politică, nu mi-a adus niciun beneficiu (nici nu îmi doresc asta) în schimb mi-a adus deservicii, în sensul că multe dintre comentariile adresate mie fac referire la el, asta deși nu am nici cea mai mică legătură cu ce face el acolo. Bănuiesc că și lui, faptul că îi sunt fin, îi aduce deservicii, pentru că nu cred că a fost într-o poziție prea confortabilă în momentele în care criticam ministrul de interne”, a explicat Godină.