Gabriela Dinu Știri 09.11.2022 14:51

Ce salarii încasează angajații magazinelor Mathaus

Ce salarii încasează angajații magazinelor Mathaus

Mathaus este un loc de muncă interesant pentru cei care doresc să lucreze în acest domeniu, iar salariile oferite de angajator variază în funcţie de oraşul în care magazinele sunt localizate.

Alte aspecte importante atunci când este negociat un salariu sunt experienţa, precum şi postul pe care o persoană îl vizează. Site-ul de specialitate undelucram.ro, anunţă că un angajat din Craiova, pe program de full time şi o experienţă în acest domeniu de cel puţin 3 ani, primeşte lunar un salariu în valoare de 1.900 de lei, la care se mai adaugă tichetele de masă, care valorează 300 de lei. Totodată, angajaţii din Craiova primesc şi comision din vânzări, plus un bonus lunar în valoare de 1.100 lei.

Ce salarii plătesc cei de la Mathaus în 2022

În Baia Mare, un angajat din depozit cu program full time şi o experienţă sub un an în câmpul muncii, încasează în fiecare lună un salariu în valoare de 1.884 lei. Un operator localizat în Braşov, cu aceeaşi experienţă de scurtă durată, are un salariu net în valoare de 1.950 de lei.

În Braşov, inspectorii de la Mathaus au salarii de 2.000 de lei, la care se adaugă deja cunoscutele bonuri de masă de 300 de lei.

Contabilii de la Mathaus care se angajează fără să fi avut experienţă în acest domeniu primesc în fiecare lună 2.100 de lei, plus tichete pentru masă.

Dacă vorbim despre economiştii contabili din Bucureşti, salariile încep să crească. Un astfel de angajat ia suma de 2.700 de lei în fiecare lună, la care se adaugă şi bonurile de masă.

Şoferii care lucrează la magazinele din Capitală iau 2.500 de lei în fiecare, plus bonusuri de cel puţin 500 de lei şi bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Aceştia primesc şi bacşiş, iar sumele încasate lunar sunt variabile, în funcţie de livrările pe care le au. De cele mai multe ori, atunci când trag linie la final de lună, suma se ridică la peste câteva sute de lei, doar din tips-uri.