Gabriela Dinu Survivor Romania 27.01.2024 12:10

Ce salarii au concurenţii Survivor 2024? Pro TV îi umple de bani pe Faimoşi

Ce salarii au concurenţii Survivor 2024? Pro TV îi umple de bani pe Faimoşi

Pro TV a venit cu ideea organizării unui show Survivor care să reunească cei mai importanţi concurenţi din sezoanele precedente. Aşa a luat naştere Survivor All Stars, un sezon în care veţi revedea doar concurenţi care au mai fost deja în competiţie, care vor fi plătiţi regeşte.

Pe lângă posibilitatea de a pune mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, şefii de la Pro TV au negociat cu fiecare concurent în parte onorariul şi vor fi plătiţi pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Ce salarii sunt la Survivor în 2024?

Cel mai bine plătit dintre toţi concurenţii este nimeni altul decât Jador, iar manelistul şi-a negociat contractul la sânge. A avut inclusiv pretenţia de a fi lăsat să meargă cu Biblia la el, deşi până acum niciun concurent nu şi-a luat niciun obiect cu el în jungla Dominicană, indiferent de nume. De dragul manelistului, producătorii de la Pro TV i-au permis să îşi ia Biblia cu el şi îi oferă un salariu uriaş: este plătit cu 10.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs.

Jador a motivat solicitarea care poate părea exagerată în ideea în care în perioada pe care o va petrece în concurs, el ar fi avut concerte, din care ar fi produs mult mai mulţi bani.

Jador la Survivor All Stars 2024, în timpul unui testimonial. Sursa foto: Facebook Survivor
Jador la Survivor All Stars 2024, în timpul unui testimonial. Sursa foto: Facebook Survivor

Dacă ar rămâne în competiţie până când se va juca finala, Jador ar avea de încasat din salariul de la Survivor nu mai puţin de 160.000 de euro. Dacă pune mână pe marele trofeu, se adaugă şi cei 100.000 din premiu.

Ce salarii au Războinicii de la Survivor 2024?

Următoarea în topul salariilor de la Survivor România 2024 a fost Andreea Tonciu, care negociase un onorariu de 6000 de euro pe săptămână. Nu mai este cazul însă, căci bruneta a fost prima care a părăsit competiţia, în urma jocului de eliminare. Mai departe, fiecare faimos în parte are un salariu fix. Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroşanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge şi Roxana Nemeş primesc un salariu de 5000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor.

De partea cealaltă, în echipa Războinicilor nu sunt salarii aşa de mari şi este lesne de înţeles de ce: le lipseşte celebritatea faimoşilor. Pro TV le-a fixat acestora însă un onorariu deloc de neglijat, dacă ne raportăm la nivelul salariilor din România. Fiecare concurent din echipa Războinicilor primeşte săptămânal 2.000 de euro. Din echipa Războinicilor, la Survivor 2024, fac parte Alex Delea, Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Maria Chiţu, Ana Porgras, Ştefania Stan, Alexandra Duli, Maria Lungu, Relu Pănescu, Ştefania Stănilă, Lola Crudu şi Robert Moscalu.