Gabriela Dinu Știri 17.01.2023 09:46

Ce salarii au angajaţii de la SmartBill

Ce salarii au angajaţii de la SmartBill

Smart Bill este o companie care oferă programe de facturare, gestiune şi contabilitate. Din rândurile următoare veţi afla ce salarii au persoanele care sunt angajate aici.

Un operator pe suport tehnic în limba română încasează lunar un salariu lunar net în valoare de 3.500 de lei. La acesta se adaugă şi bonuri de masă de 400 de lei, plus comision din vânzări, dar şi alte bonusuri care pot ajunge şi până la 200 de lei.

Cât câştigă în fiecare lună un angajat de la Smart Bill?

Analiştii cu o experienţă în domeniu de peste doi ani, care lucrează pe program full time, de la birou şi niciodată remote, au o remuneraţie lunară în valoare de 2000 de lei, la care se adaugă banii din bonuri de masă, de 400 de lei.

Un asistent de vânzări, angajat la Smart Bill, cu o experienţă în domeniu de mai puţin de un an, va încasa în fiecare lună suma de 2.500 de lei, plus bonuri de masă.

Pentru meseria de agent de vânzări nu ai nevoie de experienţă şi cei care se află în câmpul muncii de mai puţin de un an sunt plătiţi cu suma de 2.000 de lei.

Ce este SmartBill?

Cei de la SmartBill spun că ajută antreprenorii români să fie eficienţi în munca lor şi să obţină foarte rapid informaţiile de care au nevoie despre afacerile lor, folosind serviciile de facturare, gestionare a stocurilor şi contabilitate oferite de ei, pe internet.

În prezent, cei de la SmartBill fac angajări pe mai multe posturi, precum cel de Senior Backend Developer, Mid-level Backend Developer, Consultant Retenţie Clienţi (în Bucureşti), Consultant Suport Tehnic (în Bucureşti), Contabil pe Consultanţă Telefonică (în Bucureşti) şi Consultant Vânzări Soft Contabilitate (în Bucureşti).

Ce este interesant la cei de la SmartBill este că, aşa cum spune şi numele companiei, se bazează pe benficiile smart, adică ale tehnologiei şi totul decurge online. Nu veţi avea nevoie să vă deplasaţi la sediul unui contabil pentru a vă ajuta cu actele, tot procesul se va desfăşura online, voi veţi trimite facturile către ei, iar ei vă vor trimite documentele de care aveţi nevoie tot online.