Gabriela Dinu Știri 05.10.2022 17:39

Ce salarii au angajatii de la Bitdefender

Ce salarii au angajatii de la Bitdefender

Bitdefender este o companie construită în 2001, care se ocupă cu securitatea cibernetică. Activează în Bucureşti, dar are sucursale şi în Statele Unite ale Americii, Europa, Australia şi Orientul Mijlociu. În continuare, vom afla mai multe despre salariile şi beneficiile acestor angajaţi.

Ca în fiecare firmă, salariul variază în funcţie de postul ocupat, nivelul de muncă, experienţă şi altele. Conform site-ului undelucram.ro, acolo unde actualii şi foştii angajaţi şi-au trecut impresiile după ce au lucrat în această companie, salariile sunt consistente, dar şi munca este pe măsură.

Ce salarii sunt la Bitdefender România?

Astfel, un angajat pe postul de Software Engineer, care are o experienţă în această funcţie de cel puţin 6 ani, câştigă lunar un salariu în valoare de 11.500 de lei. Coborâm puţin ştafeta şi ajungem la postul de Premium Services Engineer, aici unde cu o experienţă de peste 10 ani pe acest post, un angajat câştigă 3.300 de lei lunar.

Un team leader din sucursala din Bucureşti are un salariu net de 8700 de lei. Dar team leaderii pot avea salarii şi mai mari de atât, în funcţie de calificările pe care le-au dobândit în timpul muncii, precum şi în funcţie de experienţa anterioară.

Citeşte şi:

Ce salarii au angajații Apple în SUA. Cat castiga un inginer și ce salariu are un lucrator comercial
Ce salarii au angajații de la Presto Pizza, Pizza Hut, Fabio Pizza sau Trenta Pizza

Un dezvoltator Software câştigă suma de 9.300 lei lunar net, ca urmare a mărturiei unui angajat din Timişoara, care are însă o experienţă de peste 5 ani pe acest post şi programul este, desigur, full time.

Un techincal writer câştigă 4.000 de lei lunar, un inginer ia 4.000 de lei, iar salariul creşte odată cu experienţa. Există şi angajaţi ai departamentului de marketing, iar salariul nu este deloc de neglijat, căci aceştia au lunar 7.000 de lei pe cardul de salariu, dacă au şi o experienţă de cel puţin 5 ani în acest domeniu.