Gabriela Dinu Știri 14.06.2021 20:12

Ce s-a întâmplat cu Șatra BENZ. Cândva erau pe val dar acum s-au despărțit. Un fost component a ajuns în semifinalele la Chefi la Cuțite

Ce s-a întâmplat cu Șatra BENZ. Cândva erau pe val dar acum s-au despărțit. Un fost component a ajuns în semifinalele la Chefi la Cuțite

Şatra Benz era una dintre cele mai apreciate trupe printre adolescenţii din România. Brusc, formaţia s-a rupt şi mulţi şi-au amintit de ei acum, când Keed, fostul component al formaţiei, participă la Chefi la cuţite.

Keed este unul dintre cei nouă semifinalişti de la Chefi la cuţite şi povestea lui este una impresionantă. Dar până să ajungem la el, haideţi să aflăm ce s-a întâmplat, de fapt, cu Şatra BENZ.

Keed de la Şatra BENZ, semifinalist la Chefi la cuţite

Deşi au anunţat prin piesele lor că formaţia nu se va destrăma, la scurt timp după ce se înţeleseseră că rămân împreună, Killa Fonic părăsea „şatra”. Era membrul emblematic al formaţiei. „Pe „O.$.O.D. 2 am zis: „Din Șatră nu pleacă nimeni”. Nu toți am putut menține aceeași viziune. Killa Fonic a ales să părăsească Șatra și să se retragă de pe O.S.O.D. IV. O.S.O.D IV este gata și se va lansa în iunie”, era anunţul de pe Instagram, făcut în 2019, după ce Killa le spunea adio. Atunci, din trupă rămâneau Lu-K Beats, Keed, NOSFE și Super Ed.

Pe lângă muzica pe care o face, Keed mai are o alt hobby în viaţă. Gătitul. ”Sunt obișnuit să merg în cântări și fiind perioada asta nu am putut să fac asta. M-am simțit puțin sufocat și am decis să fac lucruri care să-mi dea vibrații. Îmi place să gătesc. E a treia sau a patra oară când am vrut să vin. Mi-a fost frică de faptul că nu o să trec mai departe.”, povestea Keed la preselecţii, iar Florin Dumitrescu îl recunoştea pe loc.

Care a fost primul job al lui Keed?

Keed, din echipa lui Dumitrescu de la Chefi la cuţite, a început cu munca de jos. În ţară nu reuşea să îşi găsească un serviciu, aşa că a plecat în străinătate, în speranţa unui trai mai bun. A lucrat în diverse locuri până s-a convins că nu poate trăi departe de casă, aşa că s-a întors şi s-a apucat de muzică:

„Am vândut ziare în Danemarca. Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treie oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică”, povestea Keed despre greutăţile pe care le-a parcurs până a reuşit să îşi facă un nume în muzică.