Gabriela Dinu Știri 22.03.2023 16:13

Ce program are gradina zoologica si Brasov si ce tarfife exista

Ce program are gradina zoologica si Brasov si ce tarfife exista

Una dintre cele mai vizitate locaţii din Braşov este, pe lângă clasicele obiective turistice, Grădina Zoologică. Aici vin oameni din toate oraşele ţării pentru a se relaxa cu cei mici şi nu numai.

Programul lor de funcţionare este unul special, în primul rând pentru că în fiecare zi de luni este închis. Cel mai probabil pentru a curăţa şi pregăti locaţia pentru o nouă săptămână de muncă, după weekend, care se ştie deja că este cel mai plin atunci când vine vorba de vizite.

Cât costă un bilet de acces la Grădina Zoologică din Braşov?

În rest, la Grădina Zoologică din Braşov, puteţi merge oricând de marţi şi până duminică, în intervalul orar 9:00 – 18:00. Ultimele bilete se vând la maximum ora 17:15, pentru a fi siguri că aveţi timp să vizitaţi ce trebuie înainte de încheierea programului.

Că tot a venit vorba de bilete, haideţi să aflăm mai multe despre preţul acestora. Un adult va achita la casele de bilete ale Grădinii Zoologice din Braşov, un preţ în valoare de 20 de lei. Copiii de peste doi ani vor plăti la jumătate, adică 10 lei, în timp ce elevii, studenţii şi persoanele în vârstă, de peste 65 de ani, vor achita preţul de 10 lei.

Copiii cu vârsta de până la doi ani au parte de intrare gratuită, în timp ce pentru intrarea unui grup organizat cu adulţi, preţul pentru un singur bilet ajunge să coste doar 17 lei, având parte de reducerea destinată grupurilor.

Unde este localizată Grădina Zoologică în Braşov?

Totodată, cei de la Zoo Braşov, oferă preţuri mai mici şi în cazul copiilor care intră în grupuri organizate, preţul pentru o singură persoană fiind de doar 7 lei.

Pentru cine vrea să meargă şi nu ştie adresa Grădinii Zoologice din Braşov, ei bine, aceasta este situată pe strada Brazilor nr 1.

Tarife de acces la Grădina Zoologică din Braşov

Adulţi – 20 lei
Copii peste 2 ani – 10 lei
Elevi, studenţi şi persoane în vârstă (65 ani+) – 10 lei
Copii 0 – 2 ani – intrare gratuită
Grupuri organizate adulţi – 17 lei
Grupuri organizate copii – 7 lei

Alte grădini zoologice vizitate des în România se află în Bucureşti, Oradea, Cluj, Târgu Mureş, Timişoara şi nu numai.