Ioana Filipescu Vedete 29.12.2022 08:06

Ce pățeau tinerele racolate de gruparea condusă de Alex Bodi. E inuman!

Ce pățeau tinerele racolate de gruparea condusă de Alex Bodi. E inuman!

Alex Bodi a devenit cunoscut după căsătoria cu Bianca Drăgușanu. S-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori încât nimeni nu le-a putut ține socoteala, fiind două personaje nelipsite din presa tabloidă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat sub acuzația de proxenetism, iar detaliile din dosarul lui sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Alex Bodi a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că acuzat de șantaj, proxenetism și trafic de carne de vie. El se află deja în arest de două săptămâni și acolo va rămâne încă o perioadă, după ce magistrații au refuzat contestația înaintată de avocații afaceristului.

Lovitură devastatoare pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Totodată, procurorii DIICOT i-au pus sechestru și pe mașinile și poprietățile pe care le deține. Mai exact, vorbim despre o avere fabuloasă de câteva milioane de euro. Alex Bodi deține mai multe apartamente, două vile, mașini de 600.000 euro, bijuterii, o proprietate în Sighișoara și un hotel.

Acesta a fost săltat de mascații de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a organizat percheziții în nu mai puțin de opt județe în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxentism în care ar fi și acesta implicat.

Citește și: Marcel Vela, mesaj pentru interlopi: „Rămâne cum am stabilit”

alex bodi si bianca dragusanu

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat de proxenetism

Ies la iveală detalii cutremurătoare din dosarul lui Alex Bodi. Potrivit procurorilor DIICOT, fetele erau racolate prin metoda loverboy sau cu promisiunea unui loc de muncă bun, ca mai apoi să fie obligate să practice prostituția.

”Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul loe”, arată procurorii DIICOT.

Detalii cumplite din dosarul lui Alex Bodi

Se pare că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se ocupa cu proxenetismul de 12 ani, timp în care a adunat sume impresionante de bani. Nu s-a sfiit niciodată să se laude cu mașinile de lux pe care le deținea și cu vila impresionantă.

Femeile pe care le racolau erau maltratate. Ele erau duse în străinătate, iar dacă refuzau să se prostiueze, erau supuse la chinuri groaznice.

„Victimele care, după ce erau transportate în străînătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violente extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență”, scrie în dosarul lui Alex Bodi.

Afaceristul ar fi fost șeful unui grup infracțional organizat specializat, iar toți ceilalți complici ai lui au fost reținuți de către oamenii legii.