Ionita Raluca Tech 10.10.2023 13:38

Ce ne dorim de la o Gazduire Web: Performanță, Securitate și Suport de Top

Ce ne dorim de la o Gazduire Web: Performanță, Securitate și Suport de Top

Gazduirea web este o parte esențială a oricărui site online. Nu mai este doar o necesitate tehnică, ci și un factor ce poate influența performanța site-ului, vizibilitatea SEO și, în final, successul afacerii tale. În această lume digitală, alegerea unui furnizor de gazduire de încredere este la fel de importantă ca alegerea unui bun partener de afaceri. Un furnizor de gazduire web de încredere, precum Cyber Folks, cu performanță de vârf, securitate sporită și suport de calitate este esențial.

Viteză mai bună a site-ului și suport fără comparație

O gazduire web de calitate înseamnă performanțe de top și suport de excepție. Acest lucru este crucial pentru a menține o prezență online solidă și pentru a atrage și a reține utilizatorii de pe site. În ultima perioadă, tot mai mulți clienți migrează în masă de la alte companii de gazduire în căutarea unor performanțe mai bune și, mai presus de toate, a unui suport mai bun. Este exact punctul forte al serviciilor oferite de Cyber Folks, care se mândrește cu o echipă de suport tehnic dedicată și cu o infrastructură de gazduire de top.

Planuri de Gazduire Web

Înțelegând că nevoile diferă de la un client la altul, Cyber Folks a creat o serie de planuri de gazduire web pentru a se potrivi nevoilor tale. Aceste planuri sunt concepute pentru a oferi performanțe de vârf și securitate sporită fiecărui utilizator, indiferent de dimensiunea site-ului sau a companiei.

cyber_IN! – Pentru începători

Acest plan este destinat celor care își doresc să își facă primii pași în lumea online. Iată cele mai importante detalii ale acestui plan:

 • STORAGE: 5 GB SSD
 • CPU: 100%
 • DOMENII: 10
 • CĂSUȚE DE E-MAIL: 5
 • Preț: 3.99 € / LUNĂ

Cu acest plan, vei beneficia de o instalare automată și ușoară a aplicațiilor populare, performanță mărită datorită LSCache și stocării SSD, securitate sporită cu Imunify360 și multe alte funcții esențiale pentru site-ul tău web. Cyber Folks este aici pentru a-ți facilita drumul în lumea online.

cyber_UP! – Pentru companii mici și bloggeri

Acest plan este ideal pentru companiile mici și bloggerii care doresc o gazduire web de calitate superioară cu:

 • STORAGE: 25 GB SSD
 • CPU: 200%
 • DOMENII: nelimitat
 • CĂSUȚE DE E-MAIL: 100
 • Preț: 5.99 € / LUNĂ

Acest plan include toate funcțiile esențiale menționate anterior și mult mai multe. Oferind largul spectru de instrumente necesare pentru a vă actualiza și a vă extinde site-ul după necesități, cyber_UP! reprezintă o opțiune excelentă.

ALEGREA CLIENTULUI – cyber_GO!

Dacă reprezinți o companie sau un magazin de dimensiuni medii, acest plan este soluția ideală pentru tine. Specificațiile sunt:

 • STORAGE: 100 GB SSD
 • CPU: 300%
 • DOMENII: nelimitat
 • CĂSUȚE DE E-MAIL: nelimitat
 • Preț: 6.99 € / LUNĂ

Acest plan este potrivit pentru site-urile cu trafic intens și oferă toate avantajele performanței sporite, securității și suportului de la Cyber Folks, ajutându-te să îți extinzi afacerea fără probleme.

cyber_FLY! – Pentru companii mari și dezvoltatori

Acesta este planul dedicat companiilor mari și dezvoltatorilor care au nevoie de o putere de procesare și stocare mai mare:

 • STORAGE: 300 GB SSD
 • CPU: 600%
 • DOMENII: nelimitat
 • CĂSUȚE DE E-MAIL: nelimitat
 • Preț: 14.99 € / LUNĂ

Cu Gazduire Web cyber_FLY!, poți să-ți duci site-urile la nivelul următor, deținând control deplin asupra resurselor și având la dispoziție suficient spațiu și putere de procesare pentru a rula chiar și cele mai complexe aplicații.

In momentul de fata exista promotii la pachetele prezentate mai sus. Acestea incep cu un discount de 50% si ajung pana la 67% pentru pachetul cyber_FLY.

Caracteristici cheie ale serviciilor de gazduire web de la Cyber Folks

Inovația și pasiunea pentru tehnologie sunt în centrul serviciilor oferite de Cyber Folks. Iată câteva dintre caracteristicile cheie care fac firma de gazduire web Cyber Folks alegerea perfectă:

 1. Instalare automată și ușoară a aplicațiilor populare: Cu o varietate de aplicații populare disponibile pentru instalare automată, îți poți personaliza site-ul după bunul plac. Fie că dorești să instalezi WordPress, Joomla, Drupal sau alte platforme CMS, cu Cyber Folks acest lucru este posibil în doar câteva clicuri.
 2. Performanță mărită datorită LSCache și stocării SSD: viteza contează. Un site web care se încarcă rapid asigură o experiență mai bună pentru utilizatori și poate avea un impact pozitiv asupra clasamentului SEO. Cyber Folks folosește tehnologia LSCache și stocare SSD pentru a îmbunătăți viteza și performanța site-ului tău.
 3. Securitate sporită cu Imunify360: În era digitală, securitatea este pe primul loc. Imunify360 este o soluție de securitate de top care protejează datele și site-ul tău de amenințările online. În plus, Cyber Folks oferă actualizări de securitate automate și patch-uri de protecție pentru a menține site-ul tău în siguranță 24/7.
 4. IP dedicat pentru serviciul tău: Cu un IP dedicat, beneficiezi de o mai bună reputație a IP-ului, control deplin asupra e-mailurilor și posibilitatea de a accesa site-ul tău chiar și atunci când DNS-ul este în jos.
 5. Pagina web protejată de un certificat SSL comercial: Certificatul SSL comercial oferă criptare puternică pentru datele sensibile, ceea ce ajută la creșterea încrederii vizitatorilor și la îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare.
 6. Suport de prioritate prin telefon și e-mail: Echipa de suport Cyber Folks este disponibilă non-stop, oferind răspunsuri rapide și soluții eficiente oricând ai nevoie. Cu o medie de 4.8 din peste 1100 de evaluări Google, serviciul de suport Cyber Folks este apreciat de clienți și este considerat unul dintre cele mai fiabile de pe piață.

Găzduire web convenabilă și rapidă

Cu Cyber Folks, poți avea site-ul tău online în doar 60 de secunde. Cu instalarea automată a aplicațiilor Softaculous, poți crea ușor un site web cu WordPress sau alte platforme populare. Aceasta nu este doar o modalitate convenabilă de a începe, dar și un mod rapid și eficient de a-ți găzdui site-ul web. Oricât de complexe ar fi nevoile tale, Cyber Folks are abordarea și instrumentele potrivite pentru a-ți asigura succesul online.

Mai sus în Google cu Cyber Folks

O prezență puternică în motoarele de căutare este crucială pentru orice afacere online, iar Cyber Folks îți poate ajuta site-ul să se claseze mai sus în rezultatele de căutare Google. Cu securitatea sporită oferită de Imunify360, performanța serverelor și certificatul SSL activat rapid, poți reduce riscul de malware și asigura o prezență mai bună în motorul de căutare Google.

Suport de top

Cyber Folks înțelege că ai nevoie de un răspuns rapid atunci când întâmpini probleme. Cu o medie de 4.8 din peste 1100 de evaluări Google, suportul Cyber Folks este de încredere. Cu un scor de 90 pe o scară de la -100 la +100 în Net Promoter Score, poți conta pe asistența lor în orice moment.

În lumea digitală de astăzi, alegerea serviciului de gazduire web potrivit reprezintă o decizie de afaceri vitală. Cu serviciile de gazduire web de la Cyber Folks, poți avea încredere că site-ul tău va fi performant, securizat și susținut de o echipă de profesioniști. Indiferent dacă deții un site mic de prezentare, un blog, o platformă de e-commerce sau un portal de știri cu trafic ridicat, Cyber Folks are o soluție pentru tine. Alege un plan care ți se potrivește cel mai bine și lansează-ți site-ul astăzi cu Gazduire Web de la Cyber Folks!