Gabriela Dinu Altceva 03.07.2024 21:04

Ce le-a interzis Andreea Bălan fetelor ei. Artista le dă o educație aleasă. “Fiecare părinte face ce poate. Eu am norocul să…”

Ce le-a interzis Andreea Bălan fetelor ei. Artista le dă o educație aleasă. “Fiecare părinte face ce poate. Eu am norocul să…”

Andreea Bălan, cunoscută ca jurată în emisiunea “Te cunosc de undeva”, nu mai are nevoie de prezentare. Artista a devenit celebră încă din adolescență și acum, la vârsta de 40 de ani, rămâne o figură centrală în industria muzicală.

Andreea Bălan nu este doar o artistă remarcabilă, ci și o mamă dedicată. Ella și Clara, fiicele sale din căsătoria cu George Burcea, reprezintă cele mai mari realizări ale sale. Deși programul ei este extrem de solicitant, cu filmări și spectacole în toată țara pentru emisiunea sa sau alte proiecte, Andreea este profund implicată în educația și creșterea fetițelor sale.

Ea își dorește să le crească ca niște domnișoare educate și respectuoase, acordând o atenție deosebită comunicării cu ele și îndeplinirii nevoilor acestora. Clara și Ella au moștenit pasiunea pentru muzică și dans de la mama lor, iar Andreea Bălan le susține în permanență în aceste pasiuni comune.

Chiar dacă în postările de pe rețelele sociale Andreea Bălan apare ca o mamă foarte prietenoasă și apropiată de Clara și Ella, ea știe când și cum să impună limite. Cântăreața are reguli stricte pentru fiicele sale, învățându-le importanța disciplinei și echilibrului în viață.

Printre aceste reguli se numără interdicția de a deține telefoane mobile până la vârsta de 12 ani, decizie luată pentru a le proteja de pericolele internetului și pentru a încuraja interacțiunea personală și activitățile sănătoase în locul timpului petrecut în fața ecranelor.

Andreea Bălan dedică mult timp alături de Ella și Clara, oferindu-le un spațiu ideal pentru joacă și dezvoltare acasă. Ele se bucură de jucării, înot în piscină și participă la activități precum lecții de pian și tenis.

Artista se mândrește că fiicele ei preferă să se joace în curte, evitând dependența de tehnologie. Aceasta subliniază că este norocoasă să aibă doi copii care se joacă împreună, oferindu-le un mediu de joacă stimulativ și variat, fără necesitatea dispozitivelor electronice.

Într-adevăr, Andreea Bălan este o mamă dedicată și o artistă remarcabilă, continuând să își impresioneze fanii cu fiecare apariție și să își inspire următoarea generație prin exemplul său de echilibru și priorități în viață.