Ioana Filipescu Știri 27.07.2022 19:05

Ce înseamnă, de fapt, când visezi păianjeni. Dicționarul viselor

Ce înseamnă, de fapt, când visezi păianjeni. Dicționarul viselor

Păianjenul, în vis, nu este un simbol negativ, s-o spunem din start! Însă el reflectă persoanele care sunt un rău necesar în viața noastră. Ce înseamnă, de fapt, când visezi păianjeni? Dicționarul de vise descifrează visul, care poate fi înfricoșător pentru mulți, și răspunde la întrebarea ce înseamnă cand visezi unul sau mai mulți păianjeni.

Păianjenul din vis reprezintă relaţiile pe care le avem cu membrii apropiaţi ai familiei, far el mai reprezintă și relațiile cu acei prieteni care sunt aduşi în viaţa noastră pentru a învăţa ceva din experienţele lor.

Ce înseamnă, de fapt, când îți apare în vis un păianjen?

Am stabilit, deci, ce înseamnă să visezi păianjeni, dar acum să disecăm puțin. Sunt mai multe feluri de a visa păianjenul, fie că-l omori, fie că e alb, fie că sunt mai mulți.

  • Dacă visezi păianjeni mulţi este semn că te simţi atacat din toate părţile şi există în jurul tău persoane care îţi vor răul. Atenţie mai ales la aceia care se dau drept prieteni.
  • Dacă visezi că omori un păianjen este semn că ai curaj să îţi înfrunţi problemele şi implicit pe aceia care încearcă să te tragă în jos. Acest vis anunţă faptul că ieşi victorios din lupta cu duşmanii tăi.
  • Dacă visezi păianjen alb este un semn că există şanse mari să te vindeci de afecţiunile pe care le ai în prezent. O altă interpretare este că vei primi veşti bune cu privire la starea ta de sănătate.

De aici rezultă principalele semnificații de care musai trebuie să ținem cont atunci când în vis ne apar unul sau mai mulți păianjeni.

Iată care sunt acestea: forma, culoarea, starea păianjenului din vis, celelalte simboluri apărute.

Păianjenul cu cruce din vis, periculos!

Dacă visezi un păianjen cu cruce, atunci trebuie să fii foarte atent, să ai mare grijă pentru că te anunță, practic, că ai de-a face cu o persoană negativă în viaţa ta, o persoană care vrea să îţi facă rău, deşi predică numai bine.

Păianjenul cu cruce apărut în visul tău te anunță că vei avea parte de experienţe neplăcute legate de sănătate. Așa că este foarte important să fii atent la modul în care propriile gânduri se leagă de bunăstarea organismului tău. ZSă tragem concluzia și să spunem că păianjenul cu cruce reprezintă subconştienul tău şi modul în care te raportezi la starea ta de sănătate.

Ce înseamnă când îți apare în vis pânza de păianjen

Nu e obligatoriu ca doar păianjenul să-ți apară în vis ca treburile să meargă prost pentru tine. Și pânza de păianjen e semn rău. Atunci când visezi că te încurci în pânza de păianjen şi nu mai poţi scăpa este semn că îţi dau de furcă propriile planuri.

Nu mai știi cum să faci față unor acțiuni sau intenții. Și atunci riști să intri în conflict chiar cu tine însuţi. Iar rezolvarea o vei găsi foarte greu. Pe de altă parte, dacă pânza de păianjen este la tine acasă, acesta este semn că vei avea un conflict cu cineva din familie. Poate fi un conflict cu mama sau cu un membr

Dacă pânza de păianjen din vis este la tine acasă, atunci e semn că vei avea conflictul cu un membru al familiei, mama, tata, fratele.