Ionuț Nițulescu Vedete 29.12.2022 02:43

Ce a postat Olivia Steer pe Facebook după ce Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Ce a postat Olivia Steer pe Facebook după ce Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Andi Moisescu a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar soția acestuia, Olivia Steer, a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare și a demonstrat încă o dată că este împotriva curentului. 

Olivia Steer a precizat că nu crede în vaccinuri și nici în tratamentele obișnuite. Chiar și acum, când Andi Moisescu a fost depistat pozitiv, Olivia este împotriva deciziilor luate de autorități. Ea a postat pe contul său personal de Facebook și și-a îndemnat urmăritorii să nu mai poarte masca de protecție și să revină la viața de dinainte de pandemia de coronavirus.

Ce a postat Olivia Steer pe Facebook

”În lumina noilor dovezi:

1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Citește și: Magazine ANAF. De unde poți cumpăra produse confiscate la super preț

Postare împotriva medicilor și a lui Arafat

Olivia Steer a mai distribuit pe pagina sa de Facebook o postare în care îi atacă pe medici, dar și pe Raed Arafat

”Medicii cer să nu li se mai poată imputa malpraxisul pe perioada covitului. Ştiu ei ce ştiu şi noi doar bănuim. După ce Raed Arafat a cerut să nu se mai aplice legile României în cazul contractelor de achiziţii, acum eroii cer să nu fie deranjaţi cu anchete pentru erorile grave, cu voie sau fără voie, din această “peroadă”. Pentru că de plătit nu se pune problema, malpraxisul este una dintre erorile profesionale cel mai greu de dovedit.

Câţi dintre bolnavii de covid au murit din cauza abordării greşite a corpului medical? Nu vom şti niciodată, ei ştiu. Câţi au fost ucişi din neglijenţe sau culpe cu prevedere? Probabil că nici asta nu vom şti, ei da. Însă cu certitudine reflexul social al ocolirii medicilor se formează şi se cimentează. Iar cererea neruşinată de exonerare pentru răspundere nu face decât să agraveze”, a fost postarea distribuită de Olivia Steer pe facebook.