Gabriela Dinu Vedete 17.10.2023 17:34

Catinca Roman: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Catinca Roman: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Catinca Roman este o creatoare de modă din România, fiica Mioarei Roman din prima căsnicie, înainte să-l cunoască pe Petre Roman. Din rândurile care urmează veţi afla mai multe detalii despre viaţa desginerului.

Catinca Roman este rodul iubirii dintre Mioara Roman şi Iosif Zilahy. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 12 ani, după care s-au separat iar Mioara şi-a refăcut viaţa alături de Petre Roman. Nici căsnicia aceasta nu a durat, dar aici este deja altă poveste.

Cine este tatăl Catincăi Roman?

Avea doar 7 luni când părinţii ei s-au separat, dar nu a simţit lipsa unui cămin, având o relaţie foarte bună cu ambii părinţi. „Tata a fost foarte implicat în viața mea și mie mi se pare că așa ar trebui să stea lucrurile peste tot, cu toată lumea care trece prin situații de genul. Nu i-am simțit lipsa, pentru că a fost alături de mine. În momentul în care am crescut, relația s-a apropiat și mai mult”, a povestit Catinca. Mai mult, aceasta a avut o relaţie surprinzător de bună şi cu soţia tatălui său, acesta din urmă recăsătorindu-se şi el după separarea de Mioara Roman.

”M-am înțeles extraordinar. A fost cea mai bună prietenă a mea. Era o persoană extrem de deschisă și cu foarte mult umor și m-a ajutat foarte mult cu Calina (n.r fata Catincăi), a stat cu ea când era mică”.

Ce nu ştiai despre viaţa Catincăi Roman?

Catinca Roman nu şi-a expus niciodată viaţa personală în mod public, dar a explicat de ce este o mamă singură pentru fata ei, în vârstă de 24 de ani. Se numeşte Calina şi avea doar 8 ani atunci când tatăl său le-a părăsit. „La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (nr. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire, iar venirea unui copil ”din flori” a fost încă o presiune pentru familia mea. Când mi-am dat seama că trăiesc ce a trăit și mama a fost momentul când am mers la terapeut”, a povestit Catinca Roman, aceasta din urmă având nevoie de psiholog pentru a putea trece peste episod.

Catinca Roman face bani din job-ul de designer, iar fiica sa i-a moştenit pasiunea pentru haine. Dovadă stând participarea la emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D. Are o soră celebră, pe nume Oana Roman, fiica legitimă a lui Petre Roman, cu care însă a avut tot timpul diferende.