Gabriela Dinu Vedete 12.09.2023 09:25

Catalina Ponor: CV, Varsta, Biografie ocupatie, familie, surse de venit

Catalina Ponor: CV, Varsta, Biografie ocupatie, familie, surse de venit

Cătălina Ponor este o cunoscută gimnastă de la noi din ţară, născută pe 20 august 1987 la Constanţa. Este recunoscută pentru performanţele sale în sport, participând la Jocurile Olimpice de la Atena 2004 şi Grecia 2012, acolo unde a câştigat medaliile de aur.

În 2016, la Jocurile olimpice de vară, Cătălina Ponor a fost portdrapelul României la festivitatea de deschidere. În palmaresul său se mai regăsesc o mulţime de medalii de aur, argint şi bronz la Mondiale sau Europene, atât la individual, cât şi pe echipe. Pe vremea când Cătălina Ponor concura şi avea succes, din lotul României mai făceau parte şi Sandra Izbaşa, Larisa Iordache sau Monica Roşu.

Cu ce se ocupă Cătălina Ponor, după ce s-a retras din gimnastică

Cătălina Ponor s-a născut într-o familie normală din Constanţa, părinţii săi fiind Remus Mustafa şi Carmen Bărbascu, mai are un frate pe nume Silviu Mustafa şi a început să practice gimnastica după ce s-a legitimat la CS Dinamo. Are o înălţime de 1.6 m şi 51 de kilograme.

Pentru parcursul său excepţional în acest sport, Cătălina Ponor a fost decorată în septembrie 2017 cu Ordinul Serviciul Credincios în Grad de Ofiţer de către preşedintele României. Şi în viaţa personală are succes, deşi preferă să fie o prezenţă discretă în media.

Date Biografice Cătălina Ponor

Nume complet: Ponor Jianu Cătălina
Data naşterii: 20 august 1987
Locul naşterii: Constanţa
Partener: Bogdan Jianu
Înălţime: 1.60 m
Greutate: 51 kg

Are 35 de ani, este căsătorită cu bărbatul vieţii ei, regizorul Bogdan Jianu, şi au împreună un băieţel, de nici un an. Momentan, ocupaţia principală a acesteia este de…mămică, lăsând totul pentru creşterea şi educaţia micuţului său.

Despre relaţia cu Bogdan Jianu s-au scris multe rânduri, mai ales pentru că acesta a mai fost căsătorit în trecut cu faimoasa cântăreaţă Julia Jianu. Bărbatul are 52 de ani, dar diferenţa de vârstă de 18 ani nu a fost un impediment între cei doi.

Se cunoşteau de peste 10 ani, însă într-o relaţie amoroasă s-au implicat abia în anul 2018. Au fost logodiţi timp de doi ani, după care au avut cununia civilă într-unc adru restrâns. În vara anului 2023, cei doi au făcut şi nunta, concomitent cu petrecerea de creştinare a băieţelului lor.