Gabriela Dinu Vedete 28.10.2023 12:22

Cătălin Ţociu: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Cătălin Ţociu: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Cătălin Ţociu este fiul comediantului Romică Ţociu şi concurent în noul sezon de la America Express. Tânărul are 26 de ani şi este al doilea copil al actorului.

Cătălin Ţociu este pasionat de gastronomie şi urmează cursuri de specialitate. După ce le va finaliza, vrea să îşi deschidă propriul business în acest domeniu.

Tot ce nu ştiai despre Cătălin, fiul lui Romică Ţociu

Cătălin mai are o soră mai mică, pe nume Daria, iar aceasta i-a moştenit talentul actoricesc al lui Romică Ţociu, după cum a povestit concurentul de la Antena 1: ”Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin Ţociu, înainte să plece pe Drumul Soarelui, din America Express.

Copiii lui Romică Ţociu nu au fost atraşi de scenă şi ambii au stat departe de lumina reflectoarelor. De aceea multă lume a fost uimită când l-a văzut pe Cătălin în show-ul care se filmează pe două emisfere: care pleacă din Columbia, trec prin Ecuador şi ajung în Argentina, la Buenos Aires.

Cătălin Ţociu este căsătorit şi are doi copii

Deşi are o vârstă la care mulţi din zilele noastre preferă să mai copilărească, fiul lui Romică Ţociu este căsătorit şi are propria familie. Se iubeşte de mai mulţi ani cu Ligia, o tânără frumoasă, care i-a dăruit doi copii.

În 2021 a avut loc nunta lor, iar evenimentul a fost unul parcă desprins din poveşti. La petrecere au fost invitate nume celebre din showbiz-ul autohton, iar Ligia era deja însărcinată atunci când a fost mireasă, la câteva luni a adus-o pe lume pe fetiţa lor. Cei doi mai au împreună şi un băieţel.