Gabriela Dinu Vedete 07.12.2023 09:27

Cătălin Rizea: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Cătălin Rizea: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Cătălin Rizea este soţul cântăreţei Adda, alături de care are un băieţel. Este cunoscut pentru participările în emisiunile de la Antena 1, Asia Express şi Chefi la cuţite.

Are 36 de ani, s-a născut pe 4 iulie 1987 şi pe lângă faptul că îi este soţ Addei, acesta îi este şi impresar, fiind manager şi la firma cântăreţei, Baladda Records. Au participat la Asia Express, atunci când au ajuns până în marea finală, unde s-au clasat pe locul al treilea.

Cătălin Rizea a participat cu Adda la Asia Express

A fost momentul în care telespectatorii l-au cunoscut bine pe Cătălin, pe care mulţi au început să-ş compătimească din cauza scandalurilor despre pe care soţia i le făcea, indiferentă în faţa camerelor de filmat. Chiar dacă mulţi se gândeau la o despărţire de răsunet după acest show, se pare că participarea i-a sudat şi mai mult, iar afacerile lor au fost de atunci înfloritoare.

„Cum să mă descriu când sunt cu el? L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. (…) Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moacă nea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștiți că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă Cătălin.

Afacerea din care face bani Cătălin Rizea

Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă amândoi. A două zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, a povestit Adda despre începuturile relaţiei lor, cu amuzament.

Fiind şi impresarul Addei, dar şi managerul firmei Baladda Records, Cătălin Rizea aduce bani frumoşi în casă, din evenimentele la care merge alături de soţia sa. Cei doi au un băieţel pe nume Alexandru, care recent a început şcoala. Cătălin i-a fost alături Addei prin gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat, după ce a fost nevoită ani de zile să se trateze de o boală pe care nu o avea, iar diagnosticul corect (lupus) i-a fost pus după multe tentative eşuate.