Gabriela Dinu Vedete 21.10.2022 18:01

Catalin Nicolau: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, salariu

Catalin Nicolau:  CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, salariu

Cătălin Nicolau este un actor român în vârstă de ani, care a fost distribuit în serialul momentului din România, Clanul, produs şi difuzat de Pro TV.

Este pasionat de bodybuilding, powerlifting, bicicletă şi jonglerie, iar în CV-ul său are trecute roluri înteresante în teatru, filme, televiziune sau…circ. Da, aţi citit bine, circ.

Cine este, de fapt, Cătălin Nicolau şi ce scrie în CV-ul lui?

Până să ajungă în Clanul, Cătălin Nicolau a jucat rolul lui Sam, o piesă de teatru creată de Annie Baker şi regizată de către Şerban Fleancu, în 2016, a urmat rolul lui Mario, din Şi caii se împuşcă, nu-i aşa? de Horache McCoy, regizată de Ştefana Samfira în 2016, bărbat 1 în Adunarea Femeilor de Aristofan, în regia lui Florin Zamfirescu şi Hamalul, din Mulţumesc, stingeţi după noul locatar, de Eugen Ionescu şi regizat de Bianca Bor. A jucat şi în două filmea, în rolul lui Mircea Nebunu din Payday, un film regizat de Ştefan Marin în 2017 şi, în acelaşi an, a fost Golanul din Bestia, film cu scenariul şi regia Andreea Lăcătuş.

Vă spuneam despre el că adoră jongleriile şi că a lucrat inclusiv la circ. Ei bine, este vorba de God of Time – Reveria, regia Cirque du soleil, din 2017, văzut de public la Circul Metropolitan, Bucureşti.

Date Biografice Cătălin Nicolau: înălțime, greutate

Nume complet: Nicolau Cătălin
Data naşterii: 8 iunie 1991
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Sabina Lisievici

În televiziune, acesta a lucrat alături de Mihai Bendeac în Băieţi de oraş. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, dar şi al UNATC. Este din Bucureşti şi are 31 de ani, iar sursele sale de venit sunt din actorie.

Este căsătorit cu o actriţă pe nume Sabina Lisievici, pe care a cerut-o de soţie la scurt timp după ce s-au cunoscut: ”Ne-am cunoscut la teatru, în mai, în urmă cu vreo cinci luni de zile. El a făcut primul pas, normal. A curs de fiecare dată totul firesc și nici nu știu ce s-a întâmplat. Am intrat în teatru, am început să vorbim și asta a fost. Întâi am vorbit la telefon foarte mult, am avut multe lucruri de povestit, el fiind actor, ca și mine.

Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost liniște la prima vedere, bine la prima la vedere. A fost ceva ce căutam amândoi, ne-am recunoscut cumva. Nu a fost dragoste cu fluturi în stomac, a fost mult mai liniște, și mai bine, și mai sigur”, a povestit Sabina într-o discuţie cu Spectacola.

În Clanul, Cătălin Nicolau joacă rolul lui Micu’, unul dintre „sergenţii” lui Bebe Măcelaru, interpretat de celebrul George Mihăiţă.