Gabriela Dinu Survivor Romania 06.01.2024 21:52

Cătălin Moroşanu: CV, vârstă, soţie, familie, surse de venit – concurent Survivor 2024

Cătălin Moroşanu: CV, vârstă, soţie, familie, surse de venit – concurent Survivor 2024

Cătălin Moroşanu este fost kick boxer şi pugilist român, care face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor 2024, emisiune ce reuneşte toate starurile ediţiilor anterioare. Moroşanu a participat în sezonul al doilea al emisiunii, pe vremea când aceasta se difuza pe Kanal D.

S-a născut pe 30 iunie 1984 la Cotnari, în judeţul Iaşi şi a debutat în K1 în 2007, atunci când a luptat împotriva lui Stefan Leko. A evoluat în cariera sa de kick boxer în competiţii precum Local Kombat, Superkombat şi K1 şi cele mai cunoscute victorii sunt împotriva lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski.

Cătălin Moroşanu, luptător în cuşcă, dar şi la TV

Acesta a participat la mai multe show-ri TV de-a lungul timpului, Dansez pentru tine, de la Pro TV, pe care l-a şi câştigat în sezonul 10 al emisiunii, alături de Magdalena Ciorobea, dar şi Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Cătălin Moroşanu a absolvit facultatea de Drept, dar nu a profesat niciodată în domeniu. După ce s-a retras din viaţa sportivă, acesta a început să facă bani din propria sală de kick boxing.

Cătălin Moroşanu s-a implicat şi în politică, după ce a fost ales consilier judeţean în Iaşi, pe listele PDL în 2012. La următoarele alegeri, din 2016, acesta a primit un nou mandat, dar de data aceasta ca membru PNL, după care a devenit şi prim vicepreşedintele Tineretului Naţional Liberal. S-a retras din partid câteva luni mai târziu, după ce s-a înscris pe listele parlamentare ale PNL-ului, spunând că este „dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală”.

Moroşanu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit cu Georgiana Moroşanu din 2012, dar sunt implicaţi într-o relaţie de peste 19 ani. Au împreună doi copii, o fetiţă pe nume Natalia şi un băieţel, pe mezinul Patrick Nicolas.

„Când îmi iau fata în braţe trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp şi de copii, că oricine poate face, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top”, povestea Moroşanu, despre care s-a scris cândva că ar fi fost la un pas de divorţ, dar a infirmat total zvonurile:

Moroşanu de la Survivor, adevărul despre divorţul de Georgiana

„Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri.

Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea «Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă». Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a conchis Moroşanu.

Date Biografice Cătălin Moroşanu: înălțime, greutate

Nume complet: Moroşanu Cătălin
Data naşterii: 30 iunie 1984
Locul naşterii: Cotnari, Iaşi
Parteneră: Georgiana Moroşanu
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 105 kg

La Survivor România, Moroşanu va fi din nou coleg cu Jador, alături de care a mai participat la Survivor, dar şi cu alţi faimoşi, precum Zannidache, TJ Miles, Jorge, Andreea Tonciu, Roxana Nemeş, Elena Ionescu, Ana Porgras şi Ştefania Stănilă.