Gabriela Dinu Filme & Seriale 04.10.2023 14:00

Cât costă să vezi serialul Groapa, după ce Pro TV l-a scos din grilă. Decizia care i-a înfuriat pe fani

Cât costă să vezi serialul Groapa, după ce Pro TV l-a scos din grilă. Decizia care i-a înfuriat pe fani

Pro TV a scos din grilă serialul Groapa, după ce a difuzat doar primele trei episoade. Decizia are şi un raţionament, iar acesta este unul de ordin financiar, desigur. Fanii serialului îl pot vedea în continuare, dacă îşi vor face abonament pe Voyo, platforma de videosharing a Pro TV.

Cei de la Pro TV au făcut un fel de teasing cu serialul Groapa. L-au lăsat pe TV doar pentru trei episoade, iar după ce au văzut că audienţa a fost una colosală, au decis să scoată difuzarea producţiei. În primă instanţă, cine aude despre asta se gândeşte că este o decizie iraţională.

Cum poţi vedea serialul Groapa, după ce Pro TV l-a scos din grilă?

Însă totul se schimbă când află că filmul este disponibil în continuare, dar pe platforma Voyo, nu la TV. Ceea ce înseamnă că va putea fi văzut în continuare, dar numai după ce achită o sumă de bani, în schimbul unui abonament lunar.

„Încă de la momentul în care am anunţat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menţine standardul ridicat de calitate şi că suntem convinşi că le va cuceri rapid atenţia. Rezultatele obţinute pe VOYO ne arată că am avut dreptate şi suntem fericiţi să le oferim abonaţilor platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO.

Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spaţiul perfect în care se pot bucura de acţiune, indiferent de locul în care se află sau de oră’, a fost mesajul lui Antonii Mangov, director de programe la Pro TV.

Cât costă un abonament Voyo pe o lună?

Prin urmare, dacă vrei să vezi în continuare Groapa, o poţi face, abia după ce îţi activezi abonamentul Voyo. Iar preţul unui aboanemnt este de patru euro plus TVA, pe lună, cu posibilitatea primirii unui discount, dacă alegeţi varianta abonamentului pe 12 luni, iar atunci costul ar fi undeva la 3 euro pe lună, la care se adaugă TVA.

Marius Manole şi Daniel Nuţă, în serialul Groapa. Sursa foto: Facebook
Marius Manole şi Daniel Nuţă, în serialul Groapa. Sursa foto: Facebook

Dacă veţi alege oricare tip de abonament, veţi putea vedea toate emisiunile postului, plus filme şi seriale, înainte cu 7 zile să apară la TV. Este un beneficiu pe care îl au abonaţii, în comparaţie cu telespectatorii clasici.

Cine sunt actorii din serialul Groapa?

Nume cunoscute din industria filmului şi-au făcut apariţia în cel mai nou serial de la Pro TV, care a înregistrat un mare succes, chiar după primele trei episoade difuzate. Daniel Nuță, Teona Stavarachi, Tudor Istodor, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru sau Emilian Oprea sunt doar câţiva dintre actorii care pot fi văzuţi în distribuţia serialului.