>
„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat. Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra.
Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată”, le-a povestit vedeta fanilor săi, potrivit Cancan.
Cei care vor să cumpere un borcan de zacuscă de vinete sau zacuscă de fasole trebuie să plătească nu mai puțin de 33,50 lei. Un borcan de dulceată de ardei iute costă 26,50 lei, iar dulceața de portocale făcută de Gabriela Cristea poate fi achiziționată pentru 28,50 lei.
Recomandări
Vladimir Putin a convocat de urgenţă Consiliul de Securitate al Rusiei, după incursiunea Kievului în regiunea rusă Kursk
Recent, Gabriela Cristea a decis să își împărtășească talentele culinare cu publicul larg, lansând o afacere cu cozonaci de înaltă calitate, pregătiți cu atenție și dragoste în timpul ei liber. De la experiența sa ca gospodină desăvârșită, Gabriela a adus în această afacere pasiunea și talentul său pentru bucătărie.
Gama sa variată de cozonaci este menită să satisfacă cele mai exigente gusturi: de la cozonaci cu ciocolată și cremă de gianduia și nuci, până la cozonaci cu fistic sau piure de măr.
Fiecare sortiment este gândit cu atenție pentru a oferi o experiență gustativă de neuitat. Prețurile pentru aceste delicii încep de la 85 de lei pentru opțiunile mai simple, precum cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat, iar cei mai prețioși, cum ar fi cei cu fistic, pot ajunge la 140 de lei.