Gabriela Dinu America Express 24.03.2023 12:56

Câştigători America Express 2023. Cine a castigat America Express

Câştigători America Express 2023. Cine a castigat America Express

Desi finala competitie inca nu a fost difuzata, s-a aflat deja echipa care a castigat America Express.  Aceasta este formata cei mai carismatici concurenti prezenti, Nelu Cortea şi Cătălin Bordea. Infomatia care confirma victoria celor doi a aparut pe pagina de Facebook a „viperelor”, unde s-au mai aflat si castigatorii Chefi la Cutite, cu mult inainte sa-i aflam de la TV.

Nouă perechi au plecat pe Drumul Aurului, în America Express, având de străbătut 7000 de kilometri, de-a lungul Mexicului, Guatemalei şi Columbiei, având la dispoziţie un singur euro pe zi, din care să îşi obţină mâncare, transport şi cazare.

Cine este echipa câştigătoare America Express 2023

Cei 18 concurenţi sunt chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Dintre aceştia, doar doua perechi au ajuns în marea finală şi este vorba despre Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, Nelu Cortea şi Cătălin Bordea. In semifinale a fost eliminata perechea formata din din Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru.

Aceştia s-au luptat în probele de foc din marea finală iar câştigătorii sunt Bordea şi Cortea. „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară”, spunea Bordea înainte de plecarea către America, fără să-i treacă măcar prin minte că va pune mâna pe cei 30.000 de euro, alături de partenerul său, Nelu Cortea.

Finala emisiunei America Express se difuzează la Antena 1 duminică, 26 martie 2023, de la ora 20:00 şi va tine lumea lipita de televizor până la ora 00:00, când marilor câştigători ai competiţiei li se va înmâna cecul în valoare de 30.000 de euro.