Gabriela Dinu Video 02.12.2022 00:04

Câştigător Chefi la Cuţite 2022. Cine a câştigat sezonul 10 Chefi la Cuţite

Câştigător Chefi la Cuţite 2022. Cine a câştigat sezonul 10 Chefi la Cuţite

Update 00:03: Castigatorul sezonului 10 Chefi la Cutite este Florica Baboi, concurentul din echipa lui Sorin Bontea. Nicio surpriza aici, mai ales ca stidirecte.ro a anticipat acest lucru inca de inainte de semifinale.

Chefi la cuţite, sezonul 10, se apropie cu paşi repezi de marea finală, iar fanii se întreabă cine a câştigat concursul de la Antena 1? Ultimul act al competiţiei va avea loc joi, pe 1 decembrie.

Pe 28 noiembrie 2022, s-au aflat semifinaliştii emisiunii prezentate de Gina Pistol. Titus Antonescu şi Mădălina Creţat sunt ultimii doi concurenţi eliminaţi.

Cine este câştigătorul Chefi la Cuţite 2022, sezonul 10?

Noi credem ca lupta finala se va da in doi, intre Florica Baboi din echipa lui Sorin Bontea si Adrian Stroe, cutitul de aur al lui Catalin Scarlatescu. Din acest motiv am creat acest tabel in care prezentam punctele forte al celor doi concurenti.

Florica Baboi
Finalist Chefi la Cutite
Finalist Chefi la Cutite
  • Varsta: 37
  • Ocupatie: Bucatar
  • Punct Forte: Muncitoare si orgazinata
  • Punct Slab: Emotiva
  • Chef: Sorin Bontea
  • Stie sa faca prajituri?: Da
Adrian Stroe
Finalist Chefi la Cutite
Finalist Chefi la Cutite
  • Varsta: 34
  • Ocupatie: Bucatar
  • Punct Forte: Face fata presiunii
  • Punct Slab: Poate gresi cand nu te astepti
  • Chef: Catalin Scarlatescu
  • Stie sa faca prajituri?: Da

Adrian Stroe are 34 de ani și este din Paramaribo. Tot el este din afacerea cu restaurante a acelui oraș și a ajuns bucătar acolo, unde a avut un angajat pe nume Catălin Scarlătescu. După divorț, Adrian își crește cei doi fii fără implicarea mamei lor.

Florica Baboi are o poveste interesanta. Sa calificat in finala competitiei, dupa ce a trecut prin multe pe parcursul ei. A intrat in concurs cu un risotto, in echipa lui Catalin Scarlescu, si tot un orez a descalificato in bootcamp. Norocul ei a fost amuleta care a readuso in joc, de data aceasta sub tutela lui Sorin Bontea.

Raluca Luciana Todea are 42 de ani și locuiește în Deva. Aflata in echipa lui Florin Dumitrescu ea nu este bucătar, fiind de profesie antreprenor. Deși a ajuns să concureze cu chef Florin Dumitrescu, ea a declarat în cadrul preselecțiilor că și-a dorit să-i fie ucenic lui Cătălin Scărlătescu.

„Ultima confruntare, ultima probă individuală. Nu v-ați descurcat rău nici azi, după atâta oboseală și emoții. Oricum, sunteți câștigători. A fost o aventură de nota 10 în sezonul 10”, a spus iubita lui Smiley, care a anunţat cei 9 concurenţi rămaşi în concurs: Raluca Todea, Florica Baboi, Adrian Stroe, Dan Manciu, Mădălina Cafadaru, Gigi Burger, Oxy (Roxana Crudu), Gabriel Drăguşanu şi Paco.

Conform platformelor de socializare si forumurilor de specialitate, câştigătoarea acestui sezon Chef la cuţite ar fi Florica Baboi, concurenta din echipa lui Sorin Bontea. Marele premiu oferit de Antena 1 pentru această competiţie este în valoare de 30.000 de euro.

Florica Baboi a venit cu încredere la Chefi la cuţite încă de la preselecţii, atunci când le-a gătit chefilor un risotto cu fructe de mare. Fără să încerce să impresioneze prin altceva decât talentul la gătit, aceasta a fost imediat acceptată în competiţie.

Câştigătoarea Chefi la cuţite are 37 de ani şi este de profesie bucătar. Numai că ea nu are doar acest job, ci este şi organizator de evenimente la Paris.

Parcursul ei în competiţie nu a fost unul lin. Iniţial, şi-a dorit să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar a ajuns în cele din urmă să concureze în marea finală în dreptul lui Sorin Bontea. Aceasta a fost eliminată din bootcamp din cauza unui orez, însă a reuşit în cele din urmă să reintre în concurs cu ajutorul unei amulete.

„Născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos”, spunea Florica Baboi, cu încredere, pe parcursul emisiunii.

Joi, pe 1 decembrie, va avea loc marea finală a emisiunii Chefi la cuţite, de la Antena 1.

Cine sunt cei 9 semifinalisti Chefi la Cutite

1. Raluca Todea

2. Florica Baboi

3. Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

4. Dan Manciu

5. Mădălina Cafadaru

6. Gigi Burger

7. Oxy (Roxana Crudu)

8. Gabriel Drăgușanu

9. Paco

sursa foto: a1.ro