Gabriela Dinu Știri 24.06.2022 17:22

Carmen Negoiță: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, soț

Carmen Negoiță: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, soț

Carmen Negoiţă este o cunoscută influenceriţă de la noi şi fosta soţie a afaceristului care a patronat Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Aceasta are 41 de ani şi recent s-a cuplat cu politicianul Cătălin Boboc, în vârstă de 45 de ani, care face parte din PNL şi este secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii.

Ce scrie în CV-ul lui Carmen Negoiţă?

Ambii au mai fost căsătoriţi în trecut şi dacă ea mai are doi copii din căsătoria cu Ionuţ Negoiţă şi Cătălin mai are un fiu, ajuns la vârsta adolescenţei, dintr-un mariaj anterior.

Carmen a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuţ Negoiţă, cei doi unindu-şi destinele pe când ea avea doar 18 ani. În 2010, cei doi au divorţat şi au plecat pe drumuri diferite. Negoiţă este patronul hotelurilor RIN şi un influent dezvoltator imobiliar, care a fost implicat inclusiv în fotbal, după ce a patronat Dinamo timp de mai mulţi ani. După divorţ, Carmen a păstrat numele fostului soţ.

Despărţirea lor nu a fost însă realizată în termeni tocmai ok, căci ea a cerut divorţul şi afaceristul a încercat să se răzbune: „Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț. După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei”, a mărturisit Carmen într-un podcast.

Date Biografice Carmen Negoiţă: înălțime, greutate

Nume complet: Negoiţă Carmen
Data naşterii: 1982
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Cătălin Boboc
Greutate: 56 kg
Înălţime: 1,67 m

Carmen Negoiţă este unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri de fashion şi beauty din România şi face bani frumoşi din fiecare postare de pe conturile sale de socializare, Instagram sau YouTube.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc
Irina Begu