Gabriela Dinu Ceaiuri 22.04.2023 19:20

Care sunt cele mai bune mărci de ceai negru de pe piaţă

Care sunt cele mai bune mărci de ceai negru de pe piaţă

Infuzia perfectă nu există decât dacă ne raportăm la gusturile şi dorinţele fiecărui consumator. De aceea, vă prezentăm un top al celor mai utilizate tipuri de ceai negru din întreaga lume şi citind specificaţiile lor veţi ajunge să îl alegeţi pe cel mai potrivit pentru dorinţele şi nevoile voastre.

Cele mai bune mărci de pe piaţă conform consumului şi a testelor care au fost realizate de-a lungul timpului sunt prezentate în detaliu pentru a vă putea face o idee despre ce să alegeţi atunci când doriţi să consumaţi ceai negru, bogat în cafeină şi antioxidanţi.

Cele mai bune sortimente de ceai negru pe care le poţi cumpăra

Vahdam este un amestec de ceai negru de tip premium, care provine din India. Producătorii obţin plantele direct de la fermieri şi este consumat inclusiv de vedetele de peste Ocean, precum Oprah sau Ellen DeGeneres, fiind una dintre mărcile momentului de pe piaţă. Oameni din întreaga lume sunt abonaţi la acest ceai, care este livrat direct la uşa lor. Marca Vahdam conţine o mulţime de amestecuri delicioase, care vin în cutii special ambalate, pe care le veţi putea oferi inclusiv ca un cadou.

Ear Grey Citrus Black este unul dintre cele mai celebre sortimente de ceaiuri de la Vahdam. Au arome speciale, precum turmericul, care se foloseşte pentru proprietăţile sale de creştere a imunităţii şi anti-îmbătrânire, care coroborate cu beneficiile propriu zise ale ceaiului negru, fac din această băutura una cu totul şi cu totul specială.

Ceaiul negru de lux, care se vinde şi în România

Conţine ceaiuri negre indiene, ulei de bergamotă de tip premium, şi frunze răcoritoare. Tielka provine din Australia şi conţine un amestec de ceai negru cu fructe din pădurea Tazmaniană, lavandă şi ulei de bergamotă. Vine în ambalaje luxoase, cu pungi interesante şi le puteţi oferi inclusiv drept cadouri.

Despre TWG se spune că este cel mai bun ceai de lux, ce vine în pungi de ceai care au fost manual cusute, din bumbac 100%. Silver Moon este cel mai căutat sortiment al lor, cu un gust delicat şi opulent, conţine un amestec special de ceai negru şi ceai verde, cu un buchet de fructe de pădure şi vanilie.