Ioana Filipescu Știri 09.11.2023 14:05

Cand e Black Friday la Altex si Media Galaxy in 2023

Cand e Black Friday la Altex si Media Galaxy in 2023

Dacă e noiembrie e Black Friday! Atunci pică evenimentul marilor reduceri în România și este așteptat cu sufletul la gură de cei dornici să achiziționeze, mult mai ieftin, produsele ochite în timpul anului.

Familiarizați deja cu evenimentul, românii știu deja ce au de gând să cumpere, cu preț redus. Și așteaptă startul Black Friday, care s-a dat pentru unele retaileruri. Cele mai așteptate sunt reducerile oferite de eMag, Altex, Media Galaxy sau Flanco. Acolo unde cele mai căutate produse sunt, de departe, electrocasnicele.

Când este Black Friday 2023 (Vinerea Neagră) la Altex și Media Galaxy? Și cu ce oferte spectaculoase ne întâmpină cele două retaileruri? Cert e că ambele și-au împărțit perioada de reduceri pe trei perioade.

Să începem cu Altex. Retailerul se afla în fața celei de-a patra campanii de Black Friday și a început-o ceva mai devreme, dar a structurat-o în trei etape, începând cu data de 2 noiembrie și finalizând cu 22 noiembrie. În fiecare săptămână, Altex vine cu oferte pentru o gamă variată de produse.

Black Friday la Altex 2023: stocuri mai mari decât anul trecut

Noua ediție Black Friday de la Altex a început cu etapa întâi, perioada 2-8 noiembrie, urmând ca valurile doi și trei să aibă loc între 9-15 noiembrie și 16-22 noiembrie.

Practic, startul Black Friday 2023 de la Altex s-a dat pe 2 noiembrie, de la ora 07:00, pentru cei care au aplicația Altex. De la ora 09:00, a început Black Friday și pentru cei care cumpără prin platforma web a retailerului.

„Am gândit reducerile astfel încât să avem o selecție de produse care e relevantă pentru client, produsele pe care le așteaptă pentru a investi și aș îmbunătăți viața. Reducerile sunt de până la 50%. Stocul e mai mare decât cel de anul trecut, pentru că ne așteptăm și la vânzări mai mari”, a precizat Raul Filip, director Achiziții Altex

Black Friday la Media Galaxy: mii de produse reduse

Cum spuneam, Black Friday la Media Galaxy se va împărți pe trei perioade, 2-8 noiembrie, 9-15 noiembrie și, ultimul val al reducerilor, 16-22 noiembrie.

Varianta a fost gândită, ca și la Altex, pentru a le oferi românilor șansa de a avea mai mult timp la dispoziție pentru a-și procura produsele pe care le-au ochit, cumărându-le, însă, cu mari reduceri de preț.

Câteva exemple de produse cu reduceri: 20% reducere la smartphone-uri, talbete și smartwatch-urile Samsung, 45% reducere pentru accesoriile de gaming Razer și 35% reducere la routerele și mesh-urile TP-Link.

Sunt doar câteva dintre miile de produse pe care Media Galaxy le-a scos la vânzare, cu reduceri substanțiale, în această perioadă, unde electrocasnicele și gadgeturile se află în prim-planul reducerilor de Black Friday.