Gabriela Dinu Filme & Seriale 23.03.2023 08:51

Cand apare sezonul 2 Last of Us pe HBO

Cand apare sezonul 2 Last of Us pe HBO

The Last of Us este ultimul serial de mare succes produs şi difuzat de HBO Max. Primul sezon al acestuia a avut un real succes în toată lumea şi fanii sunt nerăbdători să afle când vor vedea continuarea acestuia, adică sezonul al doilea.

Specialiştii spun că The Last of Us este cea mai mare surpriză a aplicaţiei HBO, penultimul episod al sezonului cu numărul unu a fost văzut de peste 8,1 milioane de persoane. Creşterea înregistrată faţă de debutul serialului a fost una colosală, cu un procent de 74% faţă de episodul pilot, cu care a debutat serialul.

Când poate fi văzut sezonul 2 din The Last of Us pe HBO Max?

Pe data de 27 ianuarie 2023, producătorii au făcut marele anunţ cu privire la continuarea acestuia, spunând că s-a decis ca serialul The Last of Us să fie reînnoit:

„Sunt onorat și sincer copleșit de faptul că atât de mulți oameni au urmărit și s-au conectat cu repovestirea noastră a călătoriei lui Joel și Ellie. Colaborarea cu Craig Mazin, cu incredibila noastră distribuție și echipă și cu HBO mi-a depășit așteptările. În numele tuturor celor de la Naughty Dog & PlayStation, vă mulțumesc!”, a declarat producătorul executiv Neil Druckmann.

Pe 12 martie, a fost difuzat ultimul episod al primului sezon şi scenariştii au lăsat, desigur loc de continuare.

Nu a fost înaintată o dată oficială de lansare a noului sezon din The Las of Us şi la ora redactării acestui articol producătorii nici nu au început încă filmările. De aceea, se spune că premiera sezonului al doilea ar putea avea loc abia la finalul anului următor sau chiar în 2025.

Pedro Pascal, celebrul actor din The Last of Us, pe care l-aţi mai văzut şi în Game of Thrones, a spus însă că filmările ar putea începe în a doua jumătate a acestui an.