Gabriela Dinu Filme & Seriale 03.10.2022 11:31

Cand apare sezonul 2 al serialului The Lord of the Rings: The Rings of Power

Cand apare sezonul 2 al serialului The Lord of the Rings: The Rings of Power

Pe 1 septembrie a apărut serialul The Lord of the Rings: The Rings of Power, iar fanii deja se întreabă când va fi disponibil şi sezonul al doilea.

A fost unul dintre cele mai aşteptate seriale din această toamnă, iar acum este cerută şi seria cu numărul al doilea. Seria este inspirată din poveştile lui J.R.R. Tolkien şi se petrece în Pământul de Mijloc, fiind plasată cu câteva mii de ani înaintea evenimentelor care au avut loc în primele două filme.

The Rings of Power va avea şi un sezon 2? Când va apărea

Dacă nu ai văzut deja trilogia Lord of the Rings, atunci nu îţi va fi deloc greu să te pui la curent cu toate acestea.Este disponibilă pe Amazon Prime şi poate fi vizionată doar de cei care plătesc un abonament pe această platformă. Numai că preţul este unul extrem de accesibil, faţă de alte platforme, aşa cum este Netflix, costul unui abonament lunar fiind de doar 14 lei. Au fost lansate două episoade pe data de 1 septembrie, după care vor apărea câte unul fiecre săpătmână.

Sezonul 1 are opt episoade şi se va termina pe data de 14 octombrie. Toate acestea au fost filmate în Noua Zeelandă şi întreaga idee centrală are la bază făurirea inelelor care vor fi împărţire elfilor şi oamenilor. O veţi cunoaşte pe Prinţesa Galadriel şi este pentru prima dată când Sauron apare în carne în oase. Alte personaje, pe care le ştiţi din trilogie, sunt Elrond, dar şi Regele Gil.

Atunci când a cumpărat drepturile filmului Lord of the Rings, Amazon a plătit 250 de milione de dolari, în 2017, iar costurile producţiei acestea se ridică la suma de 1 miliard de dolari, transformând serialul The Rings of Power în cea mai scumpă serie care s-a filmat vreodată până acum.

Nu a fost făcut încă anunţul oficial despre continuarea prin apariţia celui de-al doilea sezon, însă specialiştii spun că în 2024 este foarte posibil ca acest lucru să se şi întâmple.